|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 5:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
harry
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Юни 29, 2006 11:50 am Мнения: 9 Местоположение: София 15 Младост
|
 питания за газова уредба
Здравейте,
От определено време ви следя форума, а от скоро съм собственик и на фиат браво 1.6 16В. Първото ми питане е относно разхода на газ - при мен е около 15-17 / 100? Нормално ли е? Случи ми се и нещо интересно - карам си с нормално газ, 90км/ч на 4-та предавка и колата започна да се дави и да ми гасне - обръщам на бензин и всичко е ок. Може ли да ми кажете каква е причината?
Благодаря ви много за съветите и споделения опит 
|
Пон Юли 10, 2006 6:15 pm |
|
 |
ForceWere
Кара кола
Регистриран на: Пет Апр 21, 2006 11:24 am Мнения: 314 Местоположение: София Бели брези
|
може мембраните на испаритела да са за смяна
на газ около колата мерише ли
може и да е много богата сместа за да се дави и да харчи много, но пък чак да харчи по 17
_________________ Tofas- Sahin 1.6 карб.
|
Пон Юли 10, 2006 6:23 pm |
|
 |
harry
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Юни 29, 2006 11:50 am Мнения: 9 Местоположение: София 15 Младост
|
незнам как са мембраните, мисля утре да отида да ми направят диагностика на агу-то, а за сместа която слагам - хабер си нямам...
|
Пон Юли 10, 2006 6:40 pm |
|
 |
sacho
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Юли 08, 2005 2:19 pm Мнения: 124 Местоположение: Плевен
|
harry написа: незнам как са мембраните, мисля утре да отида да ми направят диагностика на агу-то, а за сместа която слагам - хабер си нямам...
Личи си че хабер си нямаш.  Това на майтап  Сместа си я прави изпарителя на уредбата и ако нещо не е в ред или е бедна или е богата.Така че един поглед от добър майстор нямя да и навреди.Извънградско трябва да гориш до 2 литра повече от това на бензин.Абе къде се пъхам и аз с това Уно и с тези 7 на 100 газ извън града 
_________________ АЛ.ПЕТРОВ
FIAT UNO 1.5 ie SX
минал школата на Москвич 2140 и Лада 2104
|
Вто Юли 11, 2006 12:06 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|