|
|
Дата и час: Чет Юли 10, 2025 1:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Къде могат да ми сложат газовата уредба КАЧЕСТВЕНО
Автор |
Съобщение |
Abarth.
|
 Къде могат да ми сложат газовата уредба КАЧЕСТВЕНО
Пичове,няма начин ше трябва да се слага газова,че с тоя бензин... :cry: Та искам да ви попитам къде в софия могат да ми я направят добре (да си разбират от работата) да сложат емулатор,плочка...абе всичко както си трябва  Мисля да сложа BRC  По колко пари вървят и колко ще ми вземат за поставянето  Колата е от подписа (Типо 1.6 монo двувалка) 
|
Сря Май 03, 2006 6:26 pm |
|
 |
Abarth.
|
Айде бре пичове,препоръчайте някой добър газаджия :?
|
Сря Май 03, 2006 10:55 pm |
|
 |
pinko168
|
grishav написа: Айде бре пичове,препоръчайте някой добър газаджия :?
София Газ Комерс ООД
бул. Янко Сакъзов 21
на гърба на кукления театър в парка Заимов
0898 599 610, sofgascom@abv.bg
Много съм доволен от тия, на две коли са ми монтирали газови, Фиат Уно 45 Fire и Ланча Дедра 1,6 пълна инжекция
Разбират ги италианските автомобили, вервай ми 
|
Сря Май 03, 2006 11:01 pm |
|
 |
Abarth.
|
pinko168 написа: grishav написа: Айде бре пичове,препоръчайте някой добър газаджия :? София Газ Комерс ООД бул. Янко Сакъзов 21 на гърба на кукления театър в парка Заимов 0898 599 610, sofgascom@abv.bgМного съм доволен от тия, на две коли са ми монтирали газови, Фиат Уно 45 Fire и Ланча Дедра 1,6 пълна инжекция Разбират ги италианските автомобили, вервай ми 
Мерси 
|
Чет Май 04, 2006 6:39 am |
|
 |
koman
Кара велосипед
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 11:33 pm Мнения: 26 Местоположение: София
|
grishav сложи ли си газова уредба? Можеш ли да кажеш какви цени предлагат?
Отзиви от работата?
|
Вто Май 16, 2006 3:50 pm |
|
 |
Abarth.
|
koman написа: grishav сложи ли си газова уредба? Можеш ли да кажеш какви цени предлагат? Отзиви от работата?
430лв ми излезе,ловато с плочка и емулатор,казаха ми като мина 400км да олегнат мембраните да отида да ми я центроват :? ноо колата си поумря :cry:
|
Вто Май 16, 2006 4:19 pm |
|
 |
johnfound
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:42 pm Мнения: 671 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
grishav написа: ноо колата си поумря :cry:
1. Като отидеш на регулировка кажи на майсторите, че искаш да "върви" а не да "гори малко". Ако досега си пътувал на бензин - разхода пак ще ти хареса.
или
2. Направо си развърти тройника на четвърт оборот, ако е малко на половин.
3. Помисли за коригиране на запалването с тайминг процесор.
|
Вто Май 16, 2006 5:16 pm |
|
 |
alex12
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 7:54 am Мнения: 159 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Тия центровки с разни газоанализи в крайна сметка се оказват неточни.Веднъж ходих на центровка на сервиза на Ловато при "Орион".Добре но като загрееше двигателя вървеше доста спънато,пък си харчеше нормално.След време отидох пак с оплакването, че не върви колата.Направиха я ферари-върти гуми ,супер динамика  .Но...разхода скочи с 2литра. :cry: Понеже ми е близо там , отидох на безплатна консултация трети път.Майстора ми каза ,че достатъчно точно не могат да я направят,защото не симулират реалните условия на работа,а само дават газ на празен ход. Каза да взема и да завививам крана на маркуча докато започне да не върви и да върна докато динамиката започне да ми харесва.
С горното искам да кажа ,че на газ може и много да върви колата ти,стига да преглътнеш по-големичкия разход. 
_________________ Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.
|
Вто Май 16, 2006 5:22 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|