Дата и час: Вто Юли 08, 2025 10:29 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
Каква газова да сложа? 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST Каква газова да сложа?
Някой може ли да ми каже,каква газова уредба мога да сложа на FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX,и горе долу колко ще ми струва,защото всеки ми казва различни неща и незнам на кого да вярвам.Трябва ли да е някаква по-специална за пълна инжекция. ????.

Вто Апр 25, 2006 4:57 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Колега ако имаш финансова възможност - слагай инжекцион. Това е единствения начин да запазиш характеристиките на двигателя близки до тези при работа на бензин, без да имаш проблеми с детонации и прочие.

Иначе - ако си с метални колектори може да се сложи обикновено агу, със съответните емулатори за ламбда, дюзи, кихалки и прочие. В тоя случай е желателно да сложиш и ламбда - контрол, ще доведе до понижаване на разхода с около литър.

Колкото до това къде да я сложиш - аз чак във Велинград намерих човека на който да се доверя за монтажа... Ако разровиш из темите - описал съм защо...

Като марка - до момента съм карал само BRC (на три коли - Пунто, Браво и Брава). Мога да кажа че за мен това е "марката".

Вто Апр 25, 2006 8:38 pm
Напреднал шофьор на Фиатка

UNREAD_POST 
Подкрепям колегата Згабровски,но си сложи инжекцион.Аз съм с метални колектори и въпреки всичко сложих инжекцион.Винаги накрая скъпото излиза евтино,а и един ден да решиш да продадеш колата,ще си свалиш инжекциона.Инвестицията си струва!

Вто Апр 25, 2006 8:53 pm
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST Re: Каква газова да сложа?
dj_jazzy_b написа:
Някой може ли да ми каже,каква газова уредба мога да сложа на FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX,и горе долу колко ще ми струва,защото всеки ми казва различни неща и незнам на кого да вярвам.Трябва ли да е някаква по-специална за пълна инжекция. ????.

ako imash izlishni pari-sloji si be

Вто Апр 25, 2006 10:26 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
определено си сложи инжекцион и brc и аз съм с такава определно съм доста доволен

Вто Апр 25, 2006 10:43 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Чувам добри думи за руските GIG III DL и GIG IV Satelite, не съм ползвал такъв, но познати с такива казаха че са доволни, па и цената им е около 1100 - 1200.

Вто Апр 25, 2006 10:54 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Колегата pinko168 е с руски газов инжекцион мисля, че е ГИГ 3 и до сега само хубави работи е казал за него. Кара го на Ланча с двигател 2.0 :wink:

Сря Апр 26, 2006 6:39 pm
Профил ICQ

UNREAD_POST 
Според мен ,който не е имал проблеми хвали това,което има,но това не значи,че е доброто,особено ако не е карал нещо друго,а тук едва ли има хора,който са сменили по няколко инжекциона и имат база за сравнение.Погледнете ЕКУ-то на инжекциона какви сигнали следи,от какво взима данни,инжекторното време на инжекторите и тем подобни"възможност за тунинг,ако си фен на тунинга" и си направи сам изводите дали си готов да сложиш руска материална част на колата си :roll:

Чет Апр 27, 2006 1:12 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ]