|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 12:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
zmei36
Регистриран на: Сря Фев 20, 2008 6:10 pm Мнения: 1 Местоположение: Плевен
|
 Слагане на нова уредба
здравеите.имам такьв вьпрос кьм изстрадалите колеги на фиат.мисля по вьпроса за слагане на нова уредба -газова естсествено .при посещението обаче на един от сервизите за поставяне хората там ме предупредиха че моята фиат брава 1,4 12(моноинжекция) имала компютьр магнет марели те слагали на 2 такива и компа давал грешка яко вьв такьв вариант натрупвала я и след време неискала ако си на газ да пали на бензин или обратното.това вярно ли е ?слагало се някькво устроиство което льжело компа и струвало около 500 лева и имало един маистор които разбира и тои бил вьв севлиево.чакам сьвети и ако може повечко
|
Сря Фев 20, 2008 6:17 pm |
|
 |
sok1
|
Здравей и добре дошъл във форума!
Мисля, че в тазитема ще намериш необходимите отговори. 
|
Сря Фев 20, 2008 7:34 pm |
|
 |
godinova
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 4:59 pm Мнения: 28 Местоположение: Стара Загора
|
Да вярно е. Ще имаш проблем. Компа трупа грешки. Единият начин е от време на време да махаш "-" на акумулатора, втория е в сервиз да ти барнат по електрониката, и когато гасиш колата да ти се рестартира и компа, а третия е с емулатор, който да лъже ламда сондата. Във форума има един от Варна, който предлага такива емулатори.
|
Нед Апр 06, 2008 2:15 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|