|
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 2:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Гесне над 80 км на празен ход!
Автор |
Съобщение |
cio
Кара Симсонка
Регистриран на: Вто Май 10, 2005 4:25 pm Мнения: 51 Местоположение: София
|
 Гесне над 80 км на празен ход!
Здравейте,
от скоро сложих на ХГТ-то газово с изпарител и всичките му джаджи, ламбда контрол, стъпково моторче на газта.........., обаче имам един странен проблем.
Колата си върви добре, няма загуба на много мощ като е на газ, но когато вдигна над 80 км и освободя от скорост гасне!!! :cry: Газаджиите ми казаха да запуша отвора където взима въздух или да махна гуменото съединение между пластмасовото "нещо" и кутията на филтъра и ще спре да гасне. Наистина пробвах като махнах съединението и спря да гасне, но го върнах обратно и ме е страх дали нещо няма да се прецака без него.
Дайте някакъв съвет
_________________ Bravo HGT
|
Пет Сеп 02, 2005 9:47 am |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
 Re: Гесне над 80 км на празен ход!
cio написа: Здравейте, от скоро сложих на ХГТ-то газово с изпарител и всичките му джаджи, ламбда контрол, стъпково моторче на газта.........., обаче имам един странен проблем. Колата си върви добре, няма загуба на много мощ като е на газ, но когато вдигна над 80 км и освободя от скорост гасне!!! :cry: Газаджиите ми казаха да запуша отвора където взима въздух или да махна гуменото съединение между пластмасовото "нещо" и кутията на филтъра и ще спре да гасне. Наистина пробвах като махнах съединението и спря да гасне, но го върнах обратно и ме е страх дали нещо няма да се прецака без него. Дайте някакъв съвет
нищо няма да се прецака това е почти нормално когато караш на газ защото с 80+ км въздуха който влиза идва в повече и така
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Пет Сеп 02, 2005 10:27 am |
|
 |
bereta
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 1:40 pm Мнения: 198 Местоположение: Благоевград
|
няма проблем. важното е да не засмуква въздуха директно от пред защото тогава става много бедна сместа и гасне на газ. мислех, че поне това вече правят газаджиите както трябва, но явно си карат през просото. не се притеснявай това не пречи на бензина.
_________________ TEMPRA 2.0 i.e. SW Suite 159A6046
|
Пет Сеп 02, 2005 11:25 am |
|
 |
ivo098
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Нед Яну 02, 2005 7:52 pm Мнения: 431 Местоположение: София 19 Люлин
|
 Re: Гесне над 80 км на празен ход!
cio написа: Здравейте, от скоро сложих на ХГТ-то газово с изпарител и всичките му джаджи, ламбда контрол, стъпково моторче на газта.........., обаче имам един странен проблем. Колата си върви добре, няма загуба на много мощ като е на газ, но когато вдигна над 80 км и освободя от скорост гасне!!! :cry: Газаджиите ми казаха да запуша отвора където взима въздух или да махна гуменото съединение между пластмасовото "нещо" и кутията на филтъра и ще спре да гасне. Наистина пробвах като махнах съединението и спря да гасне, но го върнах обратно и ме е страх дали нещо няма да се прецака без него. Дайте някакъв съвет
къде я сложи и колко пари ти излезе?
_________________ Fiat Bravo GT
|
Пет Сеп 02, 2005 11:57 am |
|
 |
Кейн
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 09, 2004 7:42 pm Мнения: 298 Местоположение: София
|
Махай го това съединение. нека смуче въздух от по навътре. Завихрянето и много въздух обедняват сместа.
На бензин малко ше ти се промени шума при форсаж но мощността не.
Магни и елемента който поема въздуха отпред - ненужен ти е вече.
_________________ Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
|
Пет Сеп 02, 2005 3:09 pm |
|
 |
mariobg
|
:!:
Последна промяна mariobg на Вто Мар 14, 2006 6:02 pm, променена общо 1 път
|
Вто Сеп 06, 2005 7:11 pm |
|
 |
The_Machine
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:16 pm Мнения: 197 Местоположение: София, кв. Слатина
|
Въздуховодите се махат , както и ако има термопатрон и той е добре да се премахне или поне да се изолира вакуума , който го управлява...
_________________ http://facebook.com/DeaMotors
|
Вто Сеп 06, 2005 7:24 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|