Дата и час: Нед Юли 13, 2025 11:56 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Газова уредба на пълен инжекцион 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Колеги аз карам фиат брава 1,6.има монтирана газова уредба в иалия,не е газов инжекцион има испарител с електронен блок и ламда емулатор и контрол даже има свето диоди за ка4еството на сместа. разхода ми на газ е около 13/100 градско и 9/100 извън града.нямал съм проблеми с газовата уредба освен кабели и свещи.отскоро оба4е ми се появи следния проблем,колата не върви на бензин(смятам 4е е нормално при тия цени:)))) )ама никак,няма мошност, мени обороти,подавам газ тя спира,голям срам дето се вика:)))слагах добавка в бензина но не помогна,някои има ли идея откъде дасе запо4не ремонта и къде първо да отида на елкон или на газаджия.ако знаете добри маистори някаде в Пловдив 6те съм ви много благодарен.

Чет Сеп 08, 2005 11:42 am
Профил
UNREAD_POST 
Няма смисъл на пълна инжекция да се слага газова с изпарител.Фиатката отива на кино :( .Има смисъл от газов инжекцион,обаче 1000+лв са мноооооооооооооооого

Чет Сеп 08, 2005 12:00 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Todor_Gagovski написа:
Колеги аз карам фиат брава 1,6.има монтирана газова уредба в иалия,не е газов инжекцион има испарител с електронен блок и ламда емулатор и контрол даже има свето диоди за ка4еството на сместа. разхода ми на газ е около 13/100 градско и 9/100 извън града.нямал съм проблеми с газовата уредба освен кабели и свещи.отскоро оба4е ми се появи следния проблем,колата не върви на бензин(смятам 4е е нормално при тия цени:)))) )ама никак,няма мошност, мени обороти,подавам газ тя спира,голям срам дето се вика:)))слагах добавка в бензина но не помогна,някои има ли идея откъде дасе запо4не ремонта и къде първо да отида на елкон или на газаджия.ако знаете добри маистори някаде в Пловдив 6те съм ви много благодарен.

Изключи акомулатора за половин час и след това пробвай, как се държи двигателя на бензин.Възможно е компютъра да работи в сервизен режим.

Чет Сеп 08, 2005 12:50 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
изключих го,цяла нощ,съштата работа :roll: а иначе незнам защо да има проблем ако се сложи обикновена газова на пълен инжекцион

Чет Сеп 08, 2005 1:03 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3