Дата и час: Сря Юли 09, 2025 8:49 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Голям разход на газ! 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
И аз препоръчвам да отидеш в официалният сервиз - може и да има записване , но с газовите инжекциони се работи предимно със софтуер и специални кабели , които не се намират много лесно.

Чет Окт 20, 2005 2:16 pm
Профил ICQ
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Аз съм ходила в сервиза на БРЦ заради това придърпване на ниски обороти (за големия разход не съм още, защото проблемът ми е от скоро), защото ми бяха казали (пак от БРЦ, когато ми сменяха компютъра на газовия инжекцион), че ми е изгорял СМАРТ-а. Та тогава включиха колата към компютър и казаха, че нищо и няма (включително и че СМАРТ-а е наред), освен, че току що ми е изгорял температурния датчик, от който колата решава кога да превключи от бензин на газ. Смениха ми го, взеха ми 50 лева, заявиха, че проблемът е в съединителя и ме изпратиха. Да, ама на бензин колата не прави този проблем - нито е висок разхода, нито придърпва на ниски обороти - върви си на пушка. А заради предположенията на някакъв, който вече веднъж си е сбъркал диагнозата (СМАРТ-а се оказа здрав, за малко да се набутам с 80 лева за нов), не ми се сменя съединител за 500...

Пет Окт 21, 2005 1:52 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Придърпвнето е от бедна смес , не от съединител , щом като на бензин не го прави...
Но съм твърде малко запознат с газовите инжекциони , така че надали ще мога да ти помогна :oops: :(
Давам предположение само за ламбда сондата и за разходката до кодочетеца...

Пет Окт 21, 2005 10:32 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Колеги,всичко е от лоша газ.продават ни боклуци и бензина и газта и маслата.После колата много гори :cry:

Нед Мар 19, 2006 2:16 pm
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка

UNREAD_POST 
Че са лоши горивата е ясно,но не всичко е от тях!Нека колежката прецени дали има същите проблеми на бензин и ако няма такива да отиде в сервиз на БРЦ да и настроят уредбата и да проверят къде е проблема.Може да е и от кофти спойка на кабела на газовият инжекцион към ламбда сондата и т.н.Поне един познат имаше подобен проблем и се оказа,че е от това.Но нека първо се убеди,че всичко на бензин е ОК и после да пипа газта,а може и някои инжектор да не е наред или пък да смесва бензин с газ,ако някоя дюза не затваря добре......Не трябва проблемът да се търси само в свещи и филтър!

Нед Мар 19, 2006 2:49 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2