Дата и час: Пет Май 02, 2025 9:45 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Fiat Bravo 1.4 12V "ЗА" и "ПРОТИВ" газов 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
vesko написа:
Stoyo написа:
Каквото и да говорим, АГУ-то според мен е паразитна система!..... и т.н.

...Май колегата Abarth е единствения, ама не виждам да се е обосновал....

Абе писна ми колата да не ми върви,да ми харчи когато колкото си иска,да ми смърди,да сменям въздушен филтър,да сипвам бензин за палене всяка седмица по 10лв,газта да се вдига и бензина да пада... Преди около месец я направих да пали само на газ,оттогава не бях сипвал бензин (щото ми беше писнало),вчера сипвам на лукойл 95,цъкам бутона да запаля на бензин няма палене...5минути неможе да запали на бензин :shock: После запали и неможе да се изфорсира :shock: Викам я ко става бре :cry: И след 5минути опити най-после се изфорсира и се продуха колата... :) След това минахме до Бояна напъвах я малко и като си тръгнах вече се отпуши и започна да върви екстра :P Имам чувството,че ако я бях държал още малко да се кара на газ,щеше да си е*е майката тая кола отвсякъде :(

Нед Сеп 17, 2006 12:57 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
brat_John написа:
vesko написа:
......Нека против газта да се изкаже някой с "имах АГУ, ама това и това, така и така, махнах я и се родих". Е такъв просто НЕМА! Май колегата Abarth е единствения, ама не виждам да се е обосновал....

Има и това е Mitko администратора на сайта, но за тази история не се говори.... :wink:

Знам, че Митко е противник на газта, ама не знаех, че е имал АГУ и я е махнал. Едно за "вас"...

П.С. Знам, че Brat_John не е от тях (вас, офф... стига бе), ама така - условно ;)

Последна промяна vesko на Нед Сеп 17, 2006 6:42 pm, променена общо 2 пъти

Нед Сеп 17, 2006 6:38 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Abarth. написа:
vesko написа:
Stoyo написа:

Абе писна ми колата да не ми върви,да ми харчи когато колкото си иска,да ми смърди,да сменям въздушен филтър,да сипвам бензин за палене всяка седмица по 10лв,газта да се вдига и бензина да пада... Преди около месец я направих да пали само на газ,оттогава не бях сипвал бензин (щото ми беше писнало),вчера сипвам на лукойл 95,цъкам бутона да запаля на бензин няма палене...5минути неможе да запали на бензин :shock: После запали и неможе да се изфорсира :shock: Викам я ко става бре :cry: И след 5минути опити най-после се изфорсира и се продуха колата... :) След това минахме до Бояна напъвах я малко и като си тръгнах вече се отпуши и започна да върви екстра :P Имам чувството,че ако я бях държал още малко да се кара на газ,щеше да си е*е майката тая кола отвсякъде :(

Хм, май просто имаш нужда от добър специалист. Пожелавам ти късмет и дано се оправи колицата... А и това със 10-те лв за бензин всяка седмица - абе излизаше ли ти по-евтино, нали това е целта в края на краищата? Две за "вас"...
Две - ама на колко? :wink:

Нед Сеп 17, 2006 6:40 pm
Профил
UNREAD_POST 
vesko написа:
Abarth. написа:
vesko написа:
Stoyo написа:

Хм, май просто имаш нужда от добър специалист. Пожелавам ти късмет и дано се оправи колицата... А и това със 10-те лв за бензин всяка седмица - абе излизаше ли ти по-евтино, нали това е целта в края на краищата? Две за "вас"...
Две - ама на колко? :wink:

Хех гарантирам ти,че специалиста е добър ;) Просто понякога харчи много,понякога малко,което може да ти изиграе лош номер ;)

Нед Сеп 17, 2006 8:16 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Досега не съм имал кола на която да не монтирам газова.За да нямате проблеми просто трябва човек да има "културата" да кара на газ.От личната ми практика съм установил че газаджиите не могат да ти настроят автомобила както човек може да си го настрои сам.

Вто Сеп 19, 2006 9:09 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2