|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Май 02, 2025 9:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Bravo 1.4 12vГолям разход, какво ли не правих. Писна ми вече
Автор |
Съобщение |
Beco
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Юни 24, 2006 4:18 pm Мнения: 68 Местоположение: София 19 Люлин
|
zgabrovski написа: Не JetSpark е аванспроцесор - променя ъгъла на запалването и така постига по-добро изгаряне а от там и намаляване на разхода. Преди да го сложа минавах 350-360 км с едно зареждане, а сега - 390-395. Зареждам винаги догоре и изчаквам да изгори газта до край.
Колкото до това че на OMV са ти сложили 40 л. - могло е в този момент защитния клапан да не е сработил и бутилката да се е напълнила с пълен обем, това не е критерий че са измамници.
И мен ме дразни тоя разход, мисля че е голям, но вече се убедих че тоя мотор "толкова си лапа" и оправия може да има само с газов инжекцион, но не ми се инвестира - не си заслужава.
Възможно е за ОМВ да е така, ама вече съм предубеден и няма да зареждаме там :mrgreen:
Къде мога да си сложа този JetSpark и задължително ли трябва да сложа ламбда емулатор. колко струва цялото удоволствие. мерси предварително 
|
Нед Сеп 17, 2006 3:57 pm |
|
 |
Abarth.
|
Beco написа: zgabrovski написа: Не JetSpark е аванспроцесор - променя ъгъла на запалването и така постига по-добро изгаряне а от там и намаляване на разхода. Преди да го сложа минавах 350-360 км с едно зареждане, а сега - 390-395. Зареждам винаги догоре и изчаквам да изгори газта до край.
Колкото до това че на OMV са ти сложили 40 л. - могло е в този момент защитния клапан да не е сработил и бутилката да се е напълнила с пълен обем, това не е критерий че са измамници.
И мен ме дразни тоя разход, мисля че е голям, но вече се убедих че тоя мотор "толкова си лапа" и оправия може да има само с газов инжекцион, но не ми се инвестира - не си заслужава. Възможно е за ОМВ да е така, ама вече съм предубеден и няма да зареждаме там :mrgreen: Къде мога да си сложа този JetSpark и задължително ли трябва да сложа ламбда емулатор. колко струва цялото удоволствие. мерси предварително 
И аз съм на твойто мнение за омв,последните няколко дни зареждах газ от омв и колата осезаемо се спъна,на лукойл е най-добре като вървене и като разход ;)
|
Нед Сеп 17, 2006 5:55 pm |
|
 |
brat_John
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Юни 09, 2005 5:14 pm Мнения: 733 Местоположение: Русе
|
Abarth. написа: И аз съм на твойто мнение за омв,последните няколко дни зареждах газ от омв и колата осезаемо се спъна,на лукойл е най-добре като вървене и като разход ;)
Аз вече почти година зареждам само от Лукойл. Само веднъж да опитам от Кълвача газ и веднъж по принуда от Петрол. Доволен съм от газта им.
_________________ FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
|
Нед Сеп 17, 2006 6:28 pm |
|
 |
Abarth.
|
brat_John написа: Abarth. написа: И аз съм на твойто мнение за омв,последните няколко дни зареждах газ от омв и колата осезаемо се спъна,на лукойл е най-добре като вървене и като разход ;) Аз вече почти година зареждам само от Лукойл. Само веднъж да опитам от Кълвача газ и веднъж по принуда от Петрол. Доволен съм от газта им.
Opet също нестават ;) изпробвано 
|
Нед Сеп 17, 2006 8:18 pm |
|
|