|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 1:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Tipoto не върви добре на газ
Автор |
Съобщение |
plambi
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Ное 22, 2005 9:38 pm Мнения: 378 Местоположение: Варна Приморски
|
2 литра мен не ме оправят,искам да ми гори макс 13/1-2 литря отгоре на газ,отколкото на бензин/,по-принцип си търсех икономична кола,но жестоко съм сбъркал с преценката си........Има ли ОПРАВИЯ????? :?
_________________ Fiat tipo 1.6mi
|
Сря Дек 12, 2007 1:28 pm |
|
 |
dan4o
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Яну 13, 2005 11:40 am Мнения: 126 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
мда,трябва да се направи една тема с различните коли как трябва да е монтирана правилно агуто с различните вариянти ,колко мм да е смесителя,трябва ли емулатор на ламда, и т.н.т
защото имам чувството че когато някой отиде да му поставят агу и работата се претупва яко.
до сега май само при qniz няма оплаквания
_________________ типо 1.4 карбуратор на газ
|
Сря Дек 12, 2007 9:49 pm |
|
 |
plambi
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Ное 22, 2005 9:38 pm Мнения: 378 Местоположение: Варна Приморски
|
А колегата qniz професионално ли се занимаваш с газови и ли само любител?
_________________ Fiat tipo 1.6mi
|
Пон Яну 21, 2008 11:55 am |
|
 |
Alexander82
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Ное 05, 2007 3:38 pm Мнения: 7 Местоположение: София 06 Подуяне
|
 Tipoto не върви добре на газ
Здравей колега,
все едно слушам за моята кола/ която е същата/, ходих на доста места на диагностика включително и във Ванто трейд, но резултат никакъв колата харчеше дори 19л. придърпването за което говориш обаче го нямаше. Закарах колата в сервиз на БОШ и там се оказа, че проблемът идва от газаджиите. има някакво реле което е свързано с празния ход на колата. Газаджиите натегнали нещо не разбрах точно какво с цел колата да не гасне и въпросното реле не работеше в следствие на натягането . Пичовете го оправиха и сега съм много доволен от колата в София харчи 11 литра което смятам че е перфектно с климатик харчи 12. Ще потърся визитката за да попиташ имат ли сервиз в Варна. Предишните "майстори" постоянно ми опяваха че италянските холи си харчели, ами да в техните ръчички си харчат и то доста.
_________________ AUDI A4 1.8T 150hp
Fiat 1300 65hp 1964- retro
|
Сря Мар 19, 2008 12:11 pm |
|
|