|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 12:18 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Yavor
|
 Плочка за газта?
Здравейте колеги, както знаете успях да елиминирам всички проблеми в работата на бензин и сега се захващам с разхода на газ. Интересното е че като оправих колата на бензин и на газ тръгна много по-добре и май и разхода ми поспадна но ще видим - май има връзка с работата на ЦПУ в авариен режим. Обаче майсторчето което ми пипа колата ми подхвърли че много често има разлика в динамиката и разхода на газ между различните плочки - според подредбата и размера на дифузьорите, дебелината на самата плочка, размера на дупката в средата и т.н. Аз съм доста склонен да вярвам и сега като съм тотално работещ на безин ми се иска да сваля моята плочка и да пробвам да я заменя макар и временно с друга с по-различни показатели за да видя каква ще е промяната. Вие как мислите, дали ще има някакъв ефект?
|
Пон Юни 13, 2005 9:26 am |
|
 |
dan4o
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Яну 13, 2005 11:40 am Мнения: 126 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
здрасти,ако имаш раход до10% над този на бензин при добро вървене........
иначе това за плочките е вярно,ама с регулурането на испарителя се компенсират недостатаците...
_________________ типо 1.4 карбуратор на газ
|
Пет Юли 22, 2005 4:31 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|