Дата и час: Пет Май 02, 2025 9:46 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Висок разход на газ 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Re: за кабелите и газта
ico83 написа:
колеги сега и аз дапопитам малко имам мареа1.8 16V има газова така я взех доколкото ми казаха била заводска (незнам дали е така)с газинжекцион и ми гори 11-12 градско, та на вапроса искам да питам дали този разход е нормален е стигал и до 15/100 градско та ако мойе някои да ми каже дали е нормален разхода на далго пада до 9.5 нормално ли е

Карай и пей, 11-12 градско на газ за Марея е много добре. А до 15 може да стигне в зависимост от условията на каране.
Нисък разход можеш да имаш само с Пунто с 1,1 ФИРЕ мотор!!!

Чет Яну 18, 2007 10:44 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Нисък разход можеш да имаш само с Пунто с 1,1 ФИРЕ мотор!!!

аааааа и със уно 999 куб ФИРЕ може да имаш нисък разход :D на мен темпрата ми дава от 3-4 зареждания 15л газ от шел и си мислех че уж стедено това онова нормално е ,но след 2 зареждания от ЕКО се оказа че тези от шел нещо се е,,ват с газта от екото ми даде 13л май шела ме загубиха като клиент

Чет Яну 18, 2007 12:26 pm
Профил
UNREAD_POST Re: за кабелите и газта
ico83 написа:
колеги сега и аз дапопитам малко имам мареа1.8 16V има газова така я взех доколкото ми казаха била заводска (незнам дали е така)с газинжекцион и ми гори 11-12 градско, та на вапроса искам да питам дали този разход е нормален е стигал и до 15/100 градско та ако мойе някои да ми каже дали е нормален разхода на далго пада до 9.5 нормално ли е

Колега, имам същата Марийка, 1.8 16, комби, също с газов инжекцион, в София ми гори между 12,5-14,5, в зависимост от маршрута и това колко я карам. Извън града ми гори межди 8.5-10.5 според скоростта , с която я карам. Разходът ти е ок.

Чет Яну 18, 2007 3:03 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Колите ни си горят.... като ни лъжат газколонките :arrow: гледайте манометъра на всяка от която зареждате не трябва да показва под 10 атмосфери

Съб Фев 03, 2007 8:43 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2