|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Май 02, 2025 8:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Марийката вече е с Фобос газов инжекцион
Автор |
Съобщение |
dansun
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Вто Апр 25, 2006 4:37 pm Мнения: 31 Местоположение: София Област
|
Хайде и аз да кажа нещо за моята Марийка 1,8.
На проста газова карам вече 4500 км от май месец насам. Да не ви казвам какво питане, проучване беше докато най сетне в един сервиз ми казаха "давай я, никакъв проблем за проста газова, само ..."
Харчи ми ето как - на магистрала със средна скорост 130 км/ч ми дава около 10л/100.
На градско не съм я засичал, но сигурно не е по-малко от 12.
_________________ Fiat Marea 1.8i
|
Вто Окт 24, 2006 2:20 pm |
|
 |
Richard Burns
|
viper написа: А Фабос имат ли сертификат за ка4ество ? Щото ми казаха 4е и такива работи имало. И ако си сложи6 газов инжекцион при тях и си от Пловди и се наложи някви донастроики да се правят те имат ли представители в Пловдив или тях да питам ?
Колега, имат си и сертификат за качество и ти дават всички паспорти и тем подобни щуротии за пред фирма КАТ и за пред другите държавни фирмаджии.Относно поставянето на ГИ в Плевен и сервиз в Пловдив , мисля че няма да имаш проблем с това, има и пловдивски сервиз който слага ГИ Фобос.
Поздрави
|
Сря Окт 25, 2006 11:03 am |
|
 |
ivo78
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Юни 09, 2005 10:22 pm Мнения: 9 Местоположение: Плевен
|
Ако все още ще съм полезен с опита:
1 овикновенна газова
2 За една година 40 000км