Автор |
Съобщение |
CHILIEV
|
Нестандартно тониране на стъкла
|
Пет Мар 21, 2008 4:11 pm |
|
|
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
мноого здраво е !!
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Пет Мар 21, 2008 5:27 pm |
|
|
6emetron
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Окт 27, 2007 12:20 am Мнения: 155 Местоположение: Пловдив 02 Източен
|
Тия със скорпиона са много добри
_________________ fiat bravo 1.4 12v
|
Пет Мар 21, 2008 6:43 pm |
|
|
bobti
Кара балканче
Регистриран на: Вто Мар 06, 2007 9:11 pm Мнения: 40 Местоположение: Стара Загора
|
Якооо и аз искам такива, кои ги прави?
_________________ 1.Fiat Tipo 1.4-75
2.Fiat Palio-1.7/70 TD
3.FIAT ZAVINAGI !!!
|
Пет Мар 21, 2008 6:55 pm |
|
|
Zozo
Кара кола
|
CHILIEV наистина от къде ги намери бре? И дали можем да намерим инфо къде ги правят ( ако изобщо е в Бг това )?
|
Пон Мар 24, 2008 4:28 pm |
|
|
CHILIEV
|
снимките са изкопани от някакъв руски сайт беше ...
а подобно тониране може да стане с изрязване на форма от тониращото фолио - лепи се с обратна светлосянка и отгоре се лепи листа с тониращото фолио по нормален начин и така се получава разминаване на светлата и тъмната страна ...
остава въпроса за образуването на ръб при засътпването на двата пласта, но смятам че дебелината е пренебрежително малка и няма да има пробелем ... знам ли .. така си го представям аз а и нямаше обяснение ...
и без това ще си правя стъклата скоро ще пробвам
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пон Мар 24, 2008 4:49 pm |
|
|
JacK`DanielS
Кара кола
Регистриран на: Чет Окт 18, 2007 7:33 pm Мнения: 224 Местоположение: Велико Търново
|
не, не се прави така пробвал съм много пъти. Но за жалост остава ръбче с въздух. Просто така се произвежда. То и тук в България може да се направи в някоя фирма дето правят стикери и такива неща. Ако имате познати работещи в тази сфера или знаете къде има такава фирма може да попитате ама незнам за цената ,
_________________ Fiat Punto GT
|
Пон Мар 24, 2008 8:17 pm |
|
|
karal fiat
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Чет Фев 07, 2008 9:02 pm Мнения: 39 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
CHILIEV написа: снимките са изкопани от някакъв руски сайт беше ... а подобно тониране може да стане с изрязване на форма от тониращото фолио - лепи се с обратна светлосянка и отгоре се лепи листа с тониращото фолио по нормален начин и така се получава разминаване на светлата и тъмната страна ... остава въпроса за образуването на ръб при засътпването на двата пласта, но смятам че дебелината е пренебрежително малка и няма да има пробелем ... знам ли .. така си го представям аз а и нямаше обяснение ... и без това ще си правя стъклата скоро ще пробвам
това е гравиране от външната страна на стъклото. имам такава татуировка на една от колите ми.
|
Вто Мар 25, 2008 9:05 am |
|
|
ZDRAVIO
Кара кола
Регистриран на: Чет Сеп 20, 2007 2:46 am Мнения: 256 Местоположение: София
|
karal fiat написа: CHILIEV написа: снимките са изкопани от някакъв руски сайт беше ... а подобно тониране може да стане с изрязване на форма от тониращото фолио - лепи се с обратна светлосянка и отгоре се лепи листа с тониращото фолио по нормален начин и така се получава разминаване на светлата и тъмната страна ... остава въпроса за образуването на ръб при засътпването на двата пласта, но смятам че дебелината е пренебрежително малка и няма да има пробелем ... знам ли .. така си го представям аз а и нямаше обяснение ... и без това ще си правя стъклата скоро ще пробвам това е гравиране от външната страна на стъклото. имам такава татуировка на една от колите ми. Добре щом си казал....
Наистина се получава красиво!!!
_________________ REAl CARS - REAL LIFE>>> FIAT BRAVO 1.6/16V DOHC 182A4.000 103H.P.+ / 1997
|
Чет Мар 27, 2008 11:33 am |
|
|
CHILIEV
|
karal fiat написа: това е гравиране от външната страна на стъклото. имам такава татуировка на една от колите ми.
супер .. дай някоя снимка да видим ...
кажи кой ги прави и на какви пари
|
Чет Мар 27, 2008 12:00 pm |
|
|
karal fiat
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Чет Фев 07, 2008 9:02 pm Мнения: 39 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
CHILIEV написа: karal fiat написа: това е гравиране от външната страна на стъклото. имам такава татуировка на една от колите ми. супер .. дай някоя снимка да видим ... кажи кой ги прави и на какви пари
малко кофти се скива, ама ако искате ще направя друга.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223489&photo=5
не всички горе са гравирани. повечето/големите/ са стикери.
|
Пет Мар 28, 2008 6:49 pm |
|
|
karal fiat
Кара ролкови кънки
|
CHILIEV написа: супер .. дай някоя снимка да видим ... кажи кой ги прави и на какви пари
нищо не казваш. харесва ли ти. малка е 25/10 ама си я бива поздрави флейтата/моторджията/
|
Пет Мар 28, 2008 11:34 pm |
|
|
CHILIEV
|
да рисунката е готина karal fiat с какво е правена ?
Флейтата не го познавам за съжаление, както ти писах и в другата тема
и все пак си мисля че ефекта от горните снимки е правен с някакво фолио, понеже цвета на картинката се прелива, а не е рисувано
|
Съб Мар 29, 2008 11:49 am |
|
|
karal fiat
Кара ролкови кънки
|
CHILIEV написа: да рисунката е готина karal fiat с какво е правена ? Флейтата не го познавам за съжаление, както ти писах и в другата тема и все пак си мисля че ефекта от горните снимки е правен с някакво фолио, понеже цвета на картинката се прелива, а не е рисувано
при мен е правена отвън и с фолио отвътре. отдавна си мисля как щеше да е отвътре с фолио отгоре. тиа снимки май са пипнати малко с фотошопа. такива дракони очи и др. се прадлагаха в нета и ги ползвах за направа на тия и някой други. поставено наобратно гравирането отвътре видимо има ефекта като показаните.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223489&photo=7
|
Съб Мар 29, 2008 6:24 pm |
|
|
CHILIEV
|
с какво е гравирано твоето стъкло ?
|
Съб Мар 29, 2008 6:47 pm |
|
|