|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Май 29, 2025 3:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Trojaneca
|
 Първата ми компилация
Колеги, кажете си мнението, това е първото ми клипче. Скоро мисля да направя подобно, но този път със всички коли от форума, ще го повдигна като тема на някоя среща
http://www.vbox7.com/play:83d0b384
|
Пет Фев 15, 2008 5:45 pm |
|
 |
CHILIEV
|
доста добре е станало ... отначало малко странно .. четеш "in the begining" а ти пеят "in the end"
карай да върви .. добре е станало .. 
|
Пет Фев 15, 2008 6:03 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Пробвай да държиш ритъма на песента с затъмненията, ако трябва ги прави с различна продължителност. Най - вероатно си го правил на windows movie maker, което няма голямо значение де. Малка идея - аконаправиш затъмнението в бяло, сложиш му малко "glow" ( само не знам на makera- а дали го има ) и я направиш да кажем на 2 или 4 фрейма става ефектна миганка и можеш с нея да си уравновесяваш ритъма или на соло барабан да кажем да наредиш 7 - 8 снимки разделени от миганки - става ефектно 
|
Пет Фев 15, 2008 11:05 pm |
|
 |
Trojaneca
|
Много добра идея..още съм малко куц с този Муви мейкър...и май ще трябва да търся по-функционална програма, че тази е бая-орязана...
|
Съб Фев 16, 2008 1:01 am |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Пробвай Sony Vegas да кажем версия 6.0, другия не лош вариянт е Adobe Premier.
|
Съб Фев 16, 2008 2:29 am |
|
 |
Trojaneca
|
Zozo написа: Пробвай Sony Vegas да кажем версия 6.0, другия не лош вариянт е Adobe Premier.
Мерси колега, ще намеря читава версия на Премиера и ще си го "закупя" 
|
Съб Фев 16, 2008 2:38 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|