|
|
Дата и час: Пон Юли 07, 2025 12:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Познавате ли тази задница?
Автор |
Съобщение |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
 Познавате ли тази задница?
снимката е от снежна софия. ех как ви завиждам. иска ми се и на мене да видя малко сняг
http://netinfo.bg/index.phtml?tid=20&oi ... mgdi=13741
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Чет Яну 03, 2008 4:22 pm |
|
 |
CHILIEV
|
 Re: познавате ли тази задница?
grigor_j написа: снимката е от снежна софия. ех как ви завиждам. иска ми се и на мене да видя малко сняг
 недей завижда .. в моменти като този ми се ще да се преселя в Африка 
|
Чет Яну 03, 2008 5:18 pm |
|
 |
Ancho
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 31, 2007 12:35 pm Мнения: 233 Местоположение: Пазарджик
|
И аз така исках снежец, и ето сега има снежец, ама и лед и днес напраихме ПТП, тъй че Дявола си няма работа и недей така! Задницата не е ли на мъника 500?
_________________ FIAT DUCATO 2.3 JTD 2003
Продава се печеливш бизнес!
|
Чет Яну 03, 2008 9:24 pm |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
заднизата е на браво
а за ПТП-то - кофти.... важното е че вие сте живи и здрави. А за снега - аз съм на принципа, не съм ли сигурен в себе си или в отсрещните при тежки пътни условия, не излизам с колата. Аз искам сняг не за да карам в него а за да му се радвам с вино и паржоли пред камината 
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Пет Яну 04, 2008 9:53 am |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
grigor_j написа: заднизата е на браво  а за ПТП-то - кофти.... важното е че вие сте живи и здрави. А за снега - аз съм на принципа, не съм ли сигурен в себе си или в отсрещните при тежки пътни условия, не излизам с колата. Аз искам сняг не за да карам в него а за да му се радвам с вино и паржоли пред камината 
сега завиждаш ли им вече ? Аз снощи се повъртях на един паркинг към 5-10 минути и накрая дойде полиция, добре че само ми казаха "айде стига с клиповете, ще вземете да ударите нещо и т н ..." 
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Съб Яну 05, 2008 1:13 am |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
kiler_4o написа: grigor_j написа: заднизата е на браво  а за ПТП-то - кофти.... важното е че вие сте живи и здрави. А за снега - аз съм на принципа, не съм ли сигурен в себе си или в отсрещните при тежки пътни условия, не излизам с колата. Аз искам сняг не за да карам в него а за да му се радвам с вино и паржоли пред камината  сега завиждаш ли им вече ? Аз снощи се повъртях на един паркинг към 5-10 минути и накрая дойде полиция, добре че само ми казаха "айде стига с клиповете, ще вземете да ударите нещо и т н ..." 
А като ги трябват - никъде ги няма, тръгнеш ли да си правиш кефа - изникват като гъбки. Сутрин като минавам покрай Бояна, как ме сърбят ръчичките да отбия и да си направя густото, ама те все там да му не види :(
|
Съб Яну 05, 2008 1:52 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|