|
|
Дата и час: Пет Май 30, 2025 11:25 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Вече не ги правят такива - Лада под вода
Автор |
Съобщение |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
 Вече не ги правят такива - Лада под вода
Споделяйте мнения колеги, аз останах безмълвна.......... Видеото пуснете
http://news.automedia.bg/read/2867.html
|
Пон Окт 22, 2007 6:33 pm |
|
 |
Paparac
|
Серийна Лада Нива най-малкото ще намокри свещите и ще угасне, бре, кво се връзваш на таквизи хайвани. :mrgreen: А и ще вдиша/глътне и водица моторът и ще стане още по-интересно.
|
Пон Окт 22, 2007 6:46 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Paparac написа: Серийна Лада Нива най-малкото ще намокри свещите и ще угасне, бре, кво се връзваш на таквизи хайвани. :mrgreen: А и ще вдиша/глътне и водица моторът и ще стане още по-интересно.
Ще взема да се замисля, че има лично отношение. Добре де, ще се помъча да измисля числа за ТОТО
Нито един сериен автомобил не е способен на подобно постижение, аз не съм видяла Нива с ауспух на тавана, а ти. Пипано е и то доста по тази Лада, не е нужно да се казва - очевадно е.
Последна промяна Airis на Пон Окт 22, 2007 7:03 pm, променена общо 1 път
|
Пон Окт 22, 2007 6:53 pm |
|
 |
Paparac
|
Няма никакво лично отношение, а и аз числа за тотото съм измислил. Ама не се падат, мамицата им зеленогорска. 
|
Пон Окт 22, 2007 6:58 pm |
|
 |
Георги Пеев
|
Paparac написа: Серийна Лада Нива най-малкото ще намокри свещите и ще угасне, бре, кво се връзваш на таквизи хайвани. :mrgreen: А и ще вдиша/глътне и водица моторът и ще стане още по-интересно.
Бе като гледам тая нива е всичко друго но не и серийна,сигурно свещите са изолирани,ама не знам как ше стане това с невлизането на води в двигателя.Щото той се нуждае от въздух да може да работи.ма може и да са му измислили решние и за това щото верно не спира тая нива под водата.ама може и да я бутат по дъното де,той един се гмурна зад нея май :mrgreen:
|
Пон Окт 22, 2007 7:09 pm |
|
 |
Sparco
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Авг 19, 2007 11:17 pm Мнения: 110 Местоположение: Стамболийски / София
|
Аз ще ви разкажа една история как нивата е способна на всичко.
Значи действие се развива в подножието на Стара планина,в град Калофер.Идват японци,които искат да се качат към връх Ботев.Японците са с Паджерота.И нашите жълти братя тръгнат смело нагоре.Изминават почти 100метра по пътя нагоре и мицубишитата немогат повече.НИ напред ни назад.Връщат се в Калофер и разпитват как да се качат нагоре.И един познат,собственик на нива им предлага да ги качи догоре.ТЕ в първият момент като видяли джипа и почнали да се смеят,но се качили и тръгнали.Нивата без грешка газ нагоре без спиране,без проблеми.Накрая ги закарва до мястото.Японците неможели да повярват.Изкарали 5000 евро и искали да купят Нивата.Нашият човек казал-НЕ!
На следващото идване вече японците били с Ниви :mrgreen:
_________________ Fiat Coupe 1.8 16v MADNESS MOTORSPORT TEAM
|
Вто Окт 23, 2007 11:22 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|