Дата и час: Сря Юли 09, 2025 10:48 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 89 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Music Idol2- смяяяяях и още нещо 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Да бе, верно. Ама заслужава ли си заради тези минутки "слава" да се излагаш като кифла и оня разплут, желеподобен плужек Фънки да те направи на кайма :shock:

Чет Фев 28, 2008 4:33 pm
Профил
UNREAD_POST 
abarth77 написа:
Да бе, верно. Ама заслужава ли си заради тези минутки "слава" да се излагаш като кифла и оня разплут, желеподобен плужек Фънки да те направи на кайма :shock:

Абсолютно НЕ!Не си струва!

Чет Фев 28, 2008 4:41 pm
UNREAD_POST 
Абе тя може да е била невероятна джаз певица, но като чалга певица не струва. Аз изказвам мнението си за средата, в която в момента се подвизава. Не ми харесва нието една песен и не ми харесва как ги изпълява. Джаз може да пее невероятно, но да се връща там, да не се опитва да прави пари от музика, която не може да изпълнява...

Чет Фев 28, 2008 4:49 pm
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
Абе тя може да е била невероятна джаз певица, но като чалга певица не струва. Аз изказвам мнението си за средата, в която в момента се подвизава. Не ми харесва нието една песен и не ми харесва как ги изпълява. Джаз може да пее невероятно, но да се връща там, да не се опитва да прави пари от музика, която не може да изпълнява...

Това, че на ТЕБ не ти харесва е друга бира. Въпрос на вкус. Но да правиш генерален извод, че Е. Д. е зле....

Чет Фев 28, 2008 5:37 pm
UNREAD_POST 
sok1 написа:
m1t3t0 написа:

Това, че на ТЕБ не ти харесва е друга бира. Въпрос на вкус. Но да правиш генерален извод, че Е. Д. е зле....

Колеги всеки си има вкус, както и мнение.....така че и двамата сте си прави за себе си :cool:

Чет Фев 28, 2008 7:19 pm
UNREAD_POST 
Представям ви Теодора Гергишанова, дами и господа - да и имам аз пеенето, а може и родителите Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 15 - годишна е, бтв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

http://vbox7.com/play:9c4fd0f5

Нед Мар 02, 2008 4:45 pm
UNREAD_POST 
http://vbox7.com/play:3c2ec768
А този екземпляр? Дори текста не е научил!!! Много голямо самочувствие вади, но е гола вода....а и му хлопа нещо Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Пон Мар 03, 2008 7:58 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
http://vbox7.com/play:3c2ec768
А този екземпляр? Дори текста не е научил!!! Много голямо самочувствие вади, но е гола вода....а и му хлопа нещо Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Ааааааа нямам думи.....

Вто Мар 04, 2008 11:07 am
UNREAD_POST 
Paparac написа:
Представям ви Теодора Гергишанова, дами и господа - да и имам аз пеенето, а може и родителите Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 15 - годишна е, бтв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Готова е за Планета Пайнер- хубава, млада, горе- долу пее, разкрепостена, с неконсервативни родители.....но все пак на 15.... :shock:

Вто Мар 04, 2008 11:09 am
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:
Ааааааа нямам думи.....

Този го познавам...едно време родителите ни са били приятелски семейства...колкото до това, че е перко - вътрешна информация от 2ра ръка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Вто Мар 04, 2008 11:11 am
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:
Paparac написа:

Готова е за Планета Пайнер- хубава, млада, горе- долу пее, разкрепостена, с неконсервативни родители.....но все пак на 15.... :shock:

Ауу, как можа да го кажеш! Ще трябва с компютър от НАСА, да й се оправя гласа! 36_2_16

Вто Мар 04, 2008 12:15 pm
UNREAD_POST 
sok1 написа:
Eli's BRAVO написа:
Paparac написа:

Ауу, как можа да го кажеш! Ще трябва с компютър от НАСА, да й се оправя гласа! 36_2_16

Хм, прав си от една страна.....ама от друга- някои от певиците не могат да пеят и толкова, но все пак се водят певици....Не знам, колега не съм компетентна достатъчно....все пак да не бъдем чак толкова критични.....нали е само на 15 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

Вто Мар 04, 2008 12:41 pm
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:
.....нали е само на 15 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

А изглежда като дърта бръмтия... Имам чувството, че баща й беше я докарал да й направи реклама, че да може да я пазари по-скъпо...

Вто Мар 04, 2008 12:43 pm
UNREAD_POST 
sok1 написа:
Eli's BRAVO написа:
.....нали е само на 15 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

А изглежда като дърта бръмтия... Имам чувството, че баща й беше я докарал да й направи реклама, че да може да я пазари по-скъпо...

чак дърта.....но доста зряла за възрастта си -да , определено! А с рекламата най-вероятно е успял....

Вто Мар 04, 2008 12:45 pm
UNREAD_POST 
Накипрена до безобразие...след няколко години ще прилича на БМВ 3ка, карана от гъзар, навъртял и 1 000 000км по българските дупки Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Вто Мар 04, 2008 2:35 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 89 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща