|
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 12:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
С каква мелодия звъни в момента вашия gsm?
Автор |
Съобщение |
Trojaneca
|
Да, това е песента 
|
Съб Фев 16, 2008 7:51 pm |
|
 |
sok1
|
|
Съб Фев 16, 2008 8:43 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Пак съм пропуснал интересна тема. Ами така е, като влизам само в "Общи приказки" и "Консултации". GSM -ът ми е на преклонна възраст (4-годишен Soni Ericson T310, абсолютен катър) и си звъни с някаква стандартна сони ериксонска мелодия, която са я кръстили "Moonstar". Време е за нов телефон май, ама какво да правя като този не иска да се счупи ...
Колега, дай точен линк да я сваля отнякъде. В този линк поне при мен само може да се слуша.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Съб Фев 16, 2008 9:15 pm |
|
 |
Paparac
|
snake написа: Колега, дай точен линк да я сваля отнякъде. В този линк поне при мен само може да се слуша.
С кой браузър ти го прави това? Аз в случая натиснах с IE 7 на линка и браузърът ми предложи или да отвори файла, или да го сейвна.
Принципно ако имаш някакъв даунлоуд мениджър инсталиран, вариант е да копираш точно посочения линк и да го пейнстнеш като нова задача в мениджъра и съответно източиш. С мозила файърфокс със сигурност също трябва да ти предложи да сейвне файла някъде на компютъра ти. И на мен ми се е случвало от някой сайтове като кликна с ляв бутон да ми отвори файла само да го слушам с куик тайм.
|
Съб Фев 16, 2008 9:29 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
С IE6 директно го пуска, нищо не предлага. Децата непрекъснато инсталират и деинсталират нещо в къщи и вече съм вдигнал ръце от този компютър. На работата съм с IE7, ще пробвам с него.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Съб Фев 16, 2008 9:40 pm |
|
 |
Paparac
|
snake написа: С IE6 директно го пуска, нищо не предлага. Децата непрекъснато инсталират и деинсталират нещо в къщи и вече съм вдигнал ръце от този компютър. На работата съм с IE7, ще пробвам с него.
На посочения от теб мейл във форума ти изпратих варианта на сок1, за който той бе пуснал линка (само 30 сек. е и с лошо качество), отделно съм ти пуснал и оригинала на песента в цял вариант с добро качество. На мен само малко бавна ми се струва, поне доколкото си я спомням от едно време.
|
Съб Фев 16, 2008 9:56 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
Благодарности, това се казва бърза реакция  .
Съжалявам за спама, но песента "На всеки километър" е една от тези мелодии, които ме карат да настръхвам, когато я слушам. Друга такава е "Ставай, страна огромная". Има нещо магнетично в тези песни. Уточнявам, че нямам нищо общо с комунизЪма и прочее дивотии, просто песните са страхотни.
|
Съб Фев 16, 2008 10:11 pm |
|
 |
Rokambol
|
|
Нед Фев 17, 2008 2:35 am |
|
 |
CHILIEV
|
|
Нед Фев 17, 2008 2:44 pm |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
Моята Нокиа си звъни като... Нокиа, Nokia tune, всеки го знае. Интересното беше, че точно тази мелодия я нямаше предварително качена в телефона, когато го купих. Освен това, телефонът почти винаги е на режим "Среща"-някак си не върви да се карам на децата, когато им звънят GSM-ите в час, а моят да си дере гърлото... 
Нед Фев 17, 2008 5:35 pm |
|
 |
Paparac
|
Rokambol написа: http://www.vbox7.com/play:fce2b48f
Рокамбол, тая от клипа нямам нищо против да ми звънне лично 
|
Нед Фев 17, 2008 6:57 pm |
|
 |
Tie
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Яну 09, 2007 7:37 pm Мнения: 17 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
От почти 2 години е Luciano Pavaroti - Caruso..., а на другия Ferrari V10 Sound (въпреки че на моменти се "намесват" и V12-ки  )
|
Чет Фев 21, 2008 7:40 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Хах в момента нямам телфон, но по принцип на Sash - Ecuador 
|
Пет Фев 22, 2008 12:49 am |
|
 |
Zik
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Фев 08, 2008 3:57 pm Мнения: 134 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Lil' Scrappy - F.I.L.A тъй званка моята Nokia
_________________ Fiat Bravo 1.6i 16v SX KWP2000 (двувалка)
|
Пет Фев 22, 2008 2:52 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
|
Тъй като сегашния ми телефон-ветеран ( 4 годишен Sony Ericsson T310 ) не поддържа MP3, то бъдещия ми телефон със сигурност ще звъни с тази мелодия. Чуйте я, ще ви хареса  . Това е международния химн на киокушин каратето и е много специална за мен песен.
|
Пет Апр 25, 2008 2:14 pm |
|
|