|
|
Дата и час: Пет Май 30, 2025 12:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Stilo
|
 off-Road Panda
|
Вто Мар 06, 2007 10:47 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
 Re: off-Road Panda
Страхотен клип !  Гледах го няколко пъти!
Имам обаче един приятел, който е върл фен на Панда 4х4, сега ще му го пратя и съм сигурен, че с нещо ще ляга и става!
Иначе, от където минава това зверче, много малко напудрени батковци могат да повторят!
_________________ FIAT-SPORT
|
Сря Мар 07, 2007 9:28 am |
|
 |
Replay
Кара кола
Регистриран на: Сря Фев 07, 2007 9:56 pm Мнения: 330 Местоположение: София Област
|
Един познат има подобна,е вече не изглежда толкова запазена колкото тази ,макар че много си я пази и поддържа,и въобще не я използва "по предназначение"(по баирите),скоро му предлагаха 2500 ,но не я продаде,просто му е първа кола.
|
Сря Мар 07, 2007 11:47 am |
|
 |
Stilo
|
аз пък се замислих за втори автомобил :roll:
За фън 
|
Сря Мар 07, 2007 12:07 pm |
|
 |
dimo4ko
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 25, 2006 1:27 pm Мнения: 128 Местоположение: Кърджали
|
 бре
Тоя с Пандата, ако беше сложил по-офф роуд гуми, нямаше изобщо да има някакви проблеми!!!
В заключение - Пандата си е панда 
_________________ ФИАТ УНО 1.1 '86 г.
Lz 1 DSJ
Истината е някъде там!
http://new.omegabg.net/index.php?mforum=fiatunobg
|
Сря Мар 07, 2007 12:48 pm |
|
 |
TRE GAZELE
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Ное 08, 2005 7:54 pm Мнения: 197 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Страшно проходими са тези мъници чак да им се чудиш  , по Топ гиър правеха сравнение между новата Панда 4х4 Cross с Ленд ровер дискавъри в какви ли не калища ги вкарваха...искараха Пандата победител,невероятно,но факт 
_________________ forza forever
|
Съб Мар 10, 2007 6:51 pm |
|
 |
morg
Кара кола
|
TRE GAZELE написа: Страшно проходими са тези мъници чак да им се чудиш  , по Топ гиър правеха сравнение между новата Панда 4х4 Cross с Ленд ровер дискавъри в какви ли не калища ги вкарваха...искараха Пандата победител,невероятно,но факт 
Това в коя серия е било защото уж съм гледал всички ама не помня такова нещо?
|
Пон Мар 12, 2007 4:58 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
morg написа: TRE GAZELE написа: Страшно проходими са тези мъници чак да им се чудиш  , по Топ гиър правеха сравнение между новата Панда 4х4 Cross с Ленд ровер дискавъри в какви ли не калища ги вкарваха...искараха Пандата победител,невероятно,но факт  Това в коя серия е било защото уж съм гледал всички ама не помня такова нещо?
Аз в Дакар, Ленд Ровер не видях, ама Панда имаше и се представи в класа си - без конкуренция !
_________________ FIAT-SPORT
|
Пон Мар 12, 2007 8:55 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
morg написа: TRE GAZELE написа: Страшно проходими са тези мъници чак да им се чудиш  , по Топ гиър правеха сравнение между новата Панда 4х4 Cross с Ленд ровер дискавъри в какви ли не калища ги вкарваха...искараха Пандата победител,невероятно,но факт  Това в коя серия е било защото уж съм гледал всички ама не помня такова нещо?
Едно линкче на това нещо?
|
Съб Мар 17, 2007 3:07 am |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
GTipo написа: morg написа: TRE GAZELE написа: Страшно проходими са тези мъници чак да им се чудиш  , по Топ гиър правеха сравнение между новата Панда 4х4 Cross с Ленд ровер дискавъри в какви ли не калища ги вкарваха...искараха Пандата победител,невероятно,но факт  Това в коя серия е било защото уж съм гледал всички ама не помня такова нещо? Едно линкче на това нещо?
http://youtube.com/watch?v=fAg4DdXAp7Y
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Съб Мар 17, 2007 6:52 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|