|
|
Дата и час: Сря Апр 30, 2025 7:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Помощ при покупка на ФИАТ?
Автор |
Съобщение |
Kolyo
Регистриран на: Чет Яну 26, 2006 4:06 pm Мнения: 3 Местоположение: Враца
|
 Помощ при покупка на ФИАТ?
Здравейте,
дойде време за смяна на колата и след четене на форуми и статии реших да се пробвам с Фиат.
Много съм се навил на Браво/а. Затова искам да ви попитам дали някой от вас ще ми окаже съдействие при огледите?
Приготвил съм към 6000 лв, като държа на 1.6 двигател и климатик  3 или 5 врати не е от значение...
Разбира се ще почерпя който ми помогне с огледа или пък ще му платя каквото му струва,
защото въпреки подробните теми какво да гледаме, не се чувствам сигурен с покупката....то не, че не е до късмет ама все пак....
Досега съм карал Рено 19 (много, много доволен съм от колата) и Астра (не съм доволен), така че мисля че е време
за пъргава италианка...
|
Вто Юни 20, 2006 1:59 pm |
|
 |
bahricin
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 3:59 am Мнения: 174 Местоположение: друг
|
 колега щом сй останал останал доволен от рено 19 то една запазена *brava/o* сйгурно ще е нещо като мерцедес  успех,,,
_________________ EX PALİO 1.2 16 V...
|
Сря Юни 21, 2006 2:12 am |
|
 |
mme
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 16, 2005 12:53 pm Мнения: 188 Местоположение: София Надежда
|
Цитат: 3 или 5 врати не е от значение...
Това ще определи размера на цената. От значение е!
_________________ Fiat Bravo 1.4 12V
|
Сря Юни 21, 2006 7:18 am |
|
 |
Vladim
|
Като начало не бързай, а огледай хубаво за, какво иде реч и все пак се ориентирай, към Браво, или Брава. както каза колегата разликата в цената е около 500-600лв. Иначе стига да имам време в момента, когато ще оглеждаш-няма проблем, ще дойда да давам акъл! :mrgreen:
|
Сря Юни 21, 2006 9:38 am |
|
 |
Ferrari
|
И аз мога да ма акъл стига да не станем 10 души са един оглед
|
Сря Юни 21, 2006 9:42 am |
|
 |
Vladim
|
Mitko написа: И аз мога да ма акъл стига да не станем 10 души са един оглед
Може да се групираме по двама-трима и да вървим през 5 минути разстояние по набелязан маршрут и да оценяваме фиатките! :mrgreen:
|
Сря Юни 21, 2006 12:00 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Айде и аз ще дойда,щом е за акъл.То както се казва много баби-хилаво бебе, ама... :mrgreen:
_________________ N.Y. State of Mind
|
Сря Юни 21, 2006 12:45 pm |
|
 |
Kolyo
Регистриран на: Чет Яну 26, 2006 4:06 pm Мнения: 3 Местоположение: Враца
|
Радвам се, че има желаещи да помагат!
Казвам че, вратите не са от голямо значение, защото предпочитам състоянието на колата.
В момента си правя последна сметка колко мога да дам и сте ви пиша кога съм готов за огледите
500 лв ще стигнат ли за смяна на ремъци, филтри и масло на двигател 1.6?
|
Сря Юни 21, 2006 5:18 pm |
|
 |
Ferrari
|
Kolyo написа: Радвам се, че има желаещи да помагат! Казвам че, вратите не са от голямо значение, защото предпочитам състоянието на колата. В момента си правя последна сметка колко мога да дам и сте ви пиша кога съм готов за огледите  500 лв ще стигнат ли за смяна на ремъци, филтри и масло на двигател 1.6?
За 1.6 да.
|
Сря Юни 21, 2006 5:22 pm |
|
 |
DiStefano
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Яну 21, 2005 3:59 pm Мнения: 116 Местоположение: Пазарджик
|
Mitko написа: Kolyo написа: Радвам се, че има желаещи да помагат! Казвам че, вратите не са от голямо значение, защото предпочитам състоянието на колата. В момента си правя последна сметка колко мога да дам и сте ви пиша кога съм готов за огледите  500 лв ще стигнат ли за смяна на ремъци, филтри и масло на двигател 1.6? За 1.6 да.
за 1,8 също ще стигнат даже и ще останат
|
Сря Юни 21, 2006 7:37 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|