|
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 6:27 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Хайде и аз да се похваля ...
Автор |
Съобщение |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
 Хайде и аз да се похваля ...
Става въпрос за това:
http://www.technopolis.bg/big_prod.php? ... cat=23&o=m
чинкуечентото се сдоби с нов "джангър"  Какво ще кажете ?
Засега кара само на предните 2 говорителя (оригинални на фиат 2х18W RMS) + 2 тонколони (1 тонколона и един говорител) отзад в багажника с големина на средностатистическа бас каса, говорителя е 80W, тонколоната е 3 канална общо 180 ... Баса е почти перфектен, с някои настройки на еквалайзера се чуват и другите честоти
П.П. Така ще е само докато се сдобием с елипси, но засега Pioneer-чето малко скъпичко и трябва да се поизчака 
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Съб Сеп 23, 2006 3:46 am |
|
 |
Pecho
Фиат маниак
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 4:11 pm Мнения: 674 Местоположение: София, Илинден
|
Браво! Честито!  Нали знаеш, че принципно най-некачественото звено в една озвучителна система са говорителите - т.е. имат много голямо влияние върху звуковата картина. Не схванах много добре конфигурацията ти, но доколкото разбирам, ще слагаш допълнителни говорители. Е, накратко - не се скъпи за тях, вземи нещо качествено, за да се насладиш на качествата на новата свирка. Иначе, ако искаш бас - решението ти е туба (вграждането на качествен нискочестотен говорител може да ти излезе по-скъпо, пък и не знам дали ще намериш подходящо място).
P.S. Хайде, пък като пак дойдеш в София може да ти драсна някоя от специалните ми компилации. 
_________________ FIAT Brava 1.8 16V ELX
|
Нед Сеп 24, 2006 1:41 am |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
Pecho написа: Браво! Честито!  Нали знаеш, че принципно най-некачественото звено в една озвучителна система са говорителите - т.е. имат много голямо влияние върху звуковата картина. Не схванах много добре конфигурацията ти, но доколкото разбирам, ще слагаш допълнителни говорители. Е, накратко - не се скъпи за тях, вземи нещо качествено, за да се насладиш на качествата на новата свирка. Иначе, ако искаш бас - решението ти е туба (вграждането на качествен нискочестотен говорител може да ти излезе по-скъпо, пък и не знам дали ще намериш подходящо място). P.S. Хайде, пък като пак дойдеш в София може да ти драсна някоя от специалните ми компилации. 
ами ние щяхме да взимаме 2 елипси не си спомням точно колко вата, но бяха хубави - около 180лв бяха ...
А в момента казах - с един голям говорител без каса (все пак не му пречи да вади много бас, понеже е подпрян на пожарогасител :twisted: и една 3канална тонколона общо 180 вата, но основния говорител май е около 20-30 вата ...
Скоро може би ще ходим до пещера (ще гледам да е датата на итал феста, за да може да минем и от там), след това ще минем през благоевград и ще гледам да минем и през София ... много ми се иска да видя всички познати от CFB и бившите колеги...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Нед Сеп 24, 2006 2:32 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|