|
|
Дата и час: Пон Май 26, 2025 7:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|
Производство на всякакви нещица от стъклопластмаса
Автор |
Съобщение |
Humppa
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 05, 2005 8:54 am Мнения: 266 Местоположение: Белене
|
 Производство на всякакви нещица от стъклопластмаса
Привет колеги!
На вниманието на всички колеги!
Предлагаме изработка на всякакви стандартни и нестандартни спойлери, брони, прагове, лайсни, куфари за багаж, топкейс-ове, джетбоксове, туби за високоговорители, кори за под двигатели, всякакви други щуротий за коли, всякакви мотори, превозни средства от всякакво естество.
За контакти:
моб. 0888364731 - Банана (Петър Петров)
моб. 0887181449 - Хумппа (Анатолий Митев)
_________________ FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103hp
KAWASAKI ZL600B Eliminator 600cc 16v 61hp
-----------------------------------------------------
Хора, не газете животните с колите си по пътищата!
|
Сря Авг 09, 2006 9:11 am |
|
 |
tony__
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 4:27 pm Мнения: 77 Местоположение: София 19 Люлин
|
Някакъв спойлер за тавана или багажника на Брава предлагате ли и ако да дали може да се изпрати по куриер до София благодаря
Сря Авг 09, 2006 11:59 pm |
|
 |
Humppa
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 05, 2005 8:54 am Мнения: 266 Местоположение: Белене
|
tony__ написа: Някакъв спойлер за тавана или багажника на Брава предлагате ли и ако да дали може да се изпрати по куриер до София благодаря
За съжаление не разполагаме с такава матрица. Тепърва трябва да правим. И ако е така трябва да кажеш точно какъв спойлер искаш (снимки, чертежи). Брава ще се намери за проба
Използваме куриерски услуги, не е проблем.
П.С. Поради късният час казвам НАЗДРАВЕ на всички колеги 
_________________ FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103hp
KAWASAKI ZL600B Eliminator 600cc 16v 61hp
-----------------------------------------------------
Хора, не газете животните с колите си по пътищата!
|
Чет Авг 10, 2006 2:33 am |
|
 |
Abarth.
|
 Re: Производство на всякакви нещица от стъклопластмаса
Humppa написа: Привет колеги! На вниманието на всички колеги! Предлагаме изработка на всякакви стандартни и нестандартни спойлери, брони, прагове, лайсни, куфари за багаж, топкейс-ове, джетбоксове, туби за високоговорители, кори за под двигатели, всякакви други щуротий за коли, всякакви мотори, превозни средства от всякакво естество. За контакти: моб. 0888364731 - Банана (Петър Петров) моб. 0887181449 - Хумппа (Анатолий Митев)
Можеш ли да направиш странични прагове за фиат типо седичивалволе оригиналните?
|
Чет Авг 10, 2006 9:44 am |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Не е лошо да дадеш нещо като ценоразпис за Типо/Темпра и
Браво/Брава.
Поне аз се интересувам от прагове и задно крило за Типо.
Ако ти трябват, мога да направя и чертежи.
|
Чет Авг 10, 2006 7:12 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
Ей сега много ще те затрудня ... Антикрило за Чинкуеченто ? И евентуално брони + прагове ? Кажи ми колко би излязло иначе аз ако ми харесат цените ще ти дам чинки да се пробвате върху него 
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Чет Авг 10, 2006 7:15 pm |
|
 |
Abarth.
|
geshabeli написа: Не е лошо да дадеш нещо като ценоразпис за Типо/Темпра и Браво/Брава. Поне аз се интересувам от прагове и задно крило за Типо. Ако ти трябват, мога да направя и чертежи.
Ти прагове от седичи ли искаш или други? Питам,защото ако искаш от седичи да направиме една обща поръчка за повече бройки ;)
|
Чет Авг 10, 2006 7:37 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Всъщност съм виждал как седят тия от седичи и....нещо което да пасва на колата.
По ми харесват тези в стил Браво. Някой от форума беше правил картинки на фотошоп с добри прагове.
|
Вто Авг 15, 2006 2:54 pm |
|
 |
Anaboliy
|
Humppa (адаш) я кажи колко ще ми струват прагове за Браво оригиналните дето са от абартх... сещаш ли се за какви става дума?мога да ти дам снимки.
благодаря предварително
|
Сря Авг 16, 2006 9:05 am |
|
 |
niko_ymn
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 07, 2006 2:33 pm Мнения: 574 Местоположение: Русе
|
tony__ написа: Някакъв спойлер за тавана или багажника на Брава предлагате ли и ако да дали може да се изпрати по куриер до София благодаря
И аз се интересувам от малко дискретно ръбче зад чистачката на петата врата - каквото има в оригиналните рекламни каталози за Брава на *.pdf ... айде да поръчваме две ако излиза по-на далавера ... ще намерим снимки - ще си отлея и багажника във форма от пяна ако трябва - и съм от русе и мога да му я занеса до Свищов (няма и 200 км отиване и връщане май). А колко примерни снимки с тунинговани брави, брадви и сякви бравички съм събрал - напрао да пускам май отделна тема с илюстрациите?
Пон Авг 21, 2006 9:37 pm |
|
 |
bscsystem
Напреднал шофьор на Фиатка
|
е такива прагове колко пари излизат ?
|
Вто Авг 22, 2006 10:07 am |
|
 |
Anaboliy
|
и аз такива търся колега  дори има на оригиналните емблемки Абартх
|
Вто Авг 22, 2006 1:06 pm |
|
 |
Sandeto
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 26, 2004 6:41 pm Мнения: 335 Местоположение: София, жк.Сухата река /жк. Захарна фабрика/
|
 Re: Производство на всякакви нещица от стъклопластмаса
Humppa написа: ........... Предлагаме изработка на всякакви стандартни и нестандартни ................, кори за под двигатели, .............. ---------
Кажи някаква цена за това нещо... Става въпрос за Фиат Типо 1,4.
_________________ Tipo 1.4 DGT, '89, karb
|
Вто Авг 22, 2006 1:20 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|