|
|
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 2:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
charlie
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 08, 2005 1:25 pm Мнения: 679 Местоположение: Кюстендил
|
 Лесен тунинг
из нета съм срещал инфота за разни неща /например тук: http://www.bravo-guide.co.uk/mod-a-bravo.htm /, които почти всеки може да си направи сам и които подобряват качествата на колиците ни, без да струват огромни и непосилни средства. имам в предвид примерно спортни въздушни филтри, Power Boost Valve /мисля че това е инжекционната помпа, но не съм сигурен/, вентилирани дискове, окачване, ауспуси и тн.т. лошото е че всичките доставчици на тези глезотийки са на острова(или тези до които аз се докопах), та идеята ми е ако някой има инфо или идеи за местни такива да драска нещо в темата.
е, аз казах!
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Вто Мар 29, 2005 5:21 pm |
|
 |
AFBWorld
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 4:02 am Мнения: 126 Местоположение: Пловдив
|
Ако това са ефтините неща.........за скьпите не искам дори да питам......... 
_________________ Croma 2.0 ie
|
Вто Мар 29, 2005 10:08 pm |
|
 |
charlie
Фиат маниак
|
примерно някой чувал ли е за възможността да се сложат вентилирани или перфорирани дискове на браво 1.6 16v?
това не е чак толкова скъпо, особено ако и без това трябва да ги сменяш...
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Пет Апр 01, 2005 2:47 pm |
|
 |
me_to_u
|
charlie, няма проблем да си вземеш перфорирани дискове, само незнам къде точно и коя фирма(те са няколко сигурно де) ги предлагат с доставка. По каталога на "Н+М tuning" за 2005 гледам няколко фирми предлагат за Фиати, има за всички модификации Брава/о, за твоята са 99,95 еуро. двойката предни.
|
Пет Апр 01, 2005 5:53 pm |
|
 |
charlie
Фиат маниак
|
знаеш ли някой, в БГ който да работи по този каталог? тоест да може да доставя нещата от него?
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Пет Апр 01, 2005 6:04 pm |
|
 |
me_to_u
|
Е, точно по този незнам, но тук(във Варна) знам няколко места, където можеш да поръчаш. В Сф има повече сигурно. Конкретно не мога да ти дам адрес. Погледни в Алфа форума, има един пич Bobo от Сф, който е сложил на 145, той ще ти каже къде ги е поръчал.
http://alfaromeo-bg.com/forum/index.php
|
Съб Апр 02, 2005 10:24 am |
|
 |
mirkooo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 22, 2006 1:02 am Мнения: 97 Местоположение: Бургас
|
а знам каде можеш да си намериш такива дикове примерно но става дума за бургас ...магазин "HeLLA" влезеш ли няма излизане :mrgreen:
|
Пет Яну 27, 2006 2:48 am |
|
 |
toko
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
charlie написа: знаеш ли някой, в БГ който да работи по този каталог? тоест да може да доставя нещата от него? фирма D&N ще ти свърши работа! това са представителите на закс, хела и работят с доста каталози за тунинг. имат поне 4-5 магазина и сервизи в софия.
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Пет Яну 27, 2006 11:47 am |
|
 |
charlie
Фиат маниак
|
ами аз вече (още лятото на 2005) си купих перфорирани и нарязани дискове, от "adventure car". но бяха доста скъпи (около 190-200 лв), ама тогава много се бях вбесил на стандартните спирачки и не се поразрових достатъчно, за да си намеря нещо на по-приемлива цена. освен това ми бяха казали че са на Ferodo, а се оказаха някакви ноу неймки (според мен), но в крайна сметка има забележимо подобрение при спиране особено при по-голямо натовартване на спирачките.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Пет Яну 27, 2006 2:45 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|