|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 5:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Blade SG
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Окт 26, 2005 8:00 pm Мнения: 69 Местоположение: Пловдив
|
 Таблото на темпра
Възможно ли е да се смени цветът на осветлението на дигитално табло на темпра? Иска ми се да сменя крушките със светодиоди, че това зеленикаво осветление ме дразни много вечер. Ако някой има идея нека да помогне, че да не направя някоя беля и да се наложи да си купувам ново табло.
И моля ви се не ми се смейте на идеята 
|
Нед Дек 11, 2005 8:07 pm |
|
 |
Petrov
|
Какъв цвят искаш да свети?
|
Нед Дек 11, 2005 10:46 pm |
|
 |
Blade SG
Кара Фиатче 126
|
Син или в краен случай бял(истински бял).
|
Нед Дек 11, 2005 11:18 pm |
|
 |
Ferrari
|
Крушките са бели с надянато "презервативче" на тях, което е зелено. Простата смяна на крушката със светодиод е възможна само ако намериш начин да монтираш съпротивление което да ограничи тока през светодиода. Иначе резултата ще е само едно хубаво пук от диода и никакво светене.
|
Пон Дек 12, 2005 12:00 am |
|
 |
pugsy
|
на накой песта са "презервативчетата",зад дисплейте имаш зелени картончета,които трябва да "ликвидираш"
|
Пон Дек 12, 2005 12:24 am |
|
 |
Blade SG
Кара Фиатче 126
|
Ще сложа съпротивление, това ми е ясно  Но ако оставя крушките без "презервативчето" и махна и зеленото картонче, няма ли да свети прекалено ярко?
А ако сложа сини светодиоди, ще се получи ли синя светлина ако не махна картончето или ще свети някакво още по-гадно зелено?
|
Пон Дек 12, 2005 11:37 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|