|
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 12:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|
Нужни са ми идеи за тунинг Fiat Bravo 1.6 16v
Автор |
Съобщение |
lud_s_bravo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Яну 26, 2011 12:49 pm Мнения: 87 Местоположение: Павликени
|
 Нужни са ми идеи за тунинг Fiat Bravo 1.6 16v
_________________ Fiat Bravo sx 1.6 16v 2000год
|
Сря Яну 26, 2011 10:39 pm |
|
 |
oblacheto
Кара велосипед
Регистриран на: Нед Мар 18, 2007 8:43 pm Мнения: 28 Местоположение: София 19 Люлин
|
 Re: Нужни са ми идеи за тунинг Fiat Bravo 1.6 16v
идей за тунинг на Браво има тук -- непозволен рекламен линк --
|
Пет Фев 11, 2011 9:30 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Така написан поста си е чисто рекламен и до 24 часа ще бъде премахнат.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Фев 11, 2011 10:55 pm |
|
 |
Murphy
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 30, 2011 11:25 am Мнения: 132 Местоположение: PA
|
За мен хубавия тунинг за наще коли е една хубава боя, стъклата да се затъмнят и красиви джанти естествено. Според мен е ненужно за толкова стара кола човек да хвърля луди пари за тунинг, а после да се ядосва защо не може да и вземе и 2500лв., ако реши да я продава.  Колега, не е лошо да намалиш малко размера на снимките, защото са като плакати  Поздрави!
Съб Фев 12, 2011 11:18 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Murphy, на Bravo много му тичат и фаровете от Мареа с лупите. Като се сложат ксенон крушки и светодиодни габарити става убиец. За прагове лично според мен оригиналните GT прагове седят много по-добре от Abarth праговете. Последните са ми прекалено правоъгълни. Другата възможна раздувка е предни калници и броня от Мареа.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Съб Фев 12, 2011 11:25 am |
|
 |
Murphy
Кара Фиатче 126
|
Щом са оригинални части става. Аз имах предвид да не се започва със селския тунинг, тип Голф 
Съб Фев 12, 2011 11:28 am |
|
 |
lud_s_bravo
Кара Фиатче 126
|
Значи аз сега търся фарове за мареа ама гледам да спра за нещо по-евтино. Ще я пребоядисвам юли месец, но мисля да си оставя този цвят. Ксенон вече сложих само на късите, вчера сложих спортно гърне "Muffler" и спортен въздушен филтър. Ще затъмнявам стоповете и всички задни стъкла, но за голямото разбрах, че ще имам проблеми с властите.
|
Нед Фев 13, 2011 1:10 pm |
|
 |
Murphy
Кара Фиатче 126
|
Не прави тая цигания да затъмняваш стоповете, защото едно че полицаите може да ти правят проблем, друго че при неясно и мъгливо време някой като те натресе отзад ти ще си виновен, защото няма да ти се вижда нито мигач, нито габарит. За фолиото на задното стъкло сложи възможно най-светлото фолио, защото зимата нищо няма да виждаш има и вариант да прекъснеш някой реотан на стъклото при резането с ножче. Полицаите проблем не правят за фолиото, спирали са ме много пъти. Не го слагай сам трудно е, ще стане на баница. На Бравата и Бравото е доста трудно, защото прозореца е като свера отзад и ще остане въздух, по-добре не слагай фолио, а щора много по-добре е.
Нед Фев 13, 2011 8:26 pm |
|
 |
lud_s_bravo
Кара Фиатче 126
|
Murphy написа: Не прави тая цигания да затъмняваш стоповете, защото едно че полицаите може да ти правят проблем, друго че при неясно и мъгливо време някой като те натресе отзад ти ще си виновен, защото няма да ти се вижда нито мигач, нито габарит. За фолиото на задното стъкло сложи възможно най-светлото фолио, защото зимата нищо няма да виждаш има и вариант да прекъснеш някой реотан на стъклото при резането с ножче. Полицаите проблем не правят за фолиото, спирали са ме много пъти. Не го слагай сам трудно е, ще стане на баница. На Бравата и Бравото е доста трудно, защото прозореца е като свера отзад и ще остане въздух, по-добре не слагай фолио, а щора много по-добре е. За каква щора говориш? На каква цена е ?
|
Пон Фев 14, 2011 9:39 pm |
|
 |
Murphy
Кара Фиатче 126
|
Ми щора. Не си ли виждал? Всяка втора кола е с такава отзад. Захваща се за кората с винтове и горе има закачалки, които се ловят пак с винтове за тавана или задния капак. Струват по 10-15лв.
Пон Фев 14, 2011 10:55 pm |
|
 |
lud_s_bravo
Кара Фиатче 126
|
Murphy написа: Ми щора. Не си ли виждал? Всяка втора кола е с такава отзад. Захваща се за кората с винтове и горе има закачалки, които се ловят пак с винтове за тавана или задния капак. Струват по 10-15лв. Сетих се за какво говориш, но искам да карам кола, не катафалка 
|
Чет Фев 17, 2011 11:24 pm |
|
 |
Insane
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Нед Окт 12, 2008 1:41 pm Мнения: 354 Местоположение: София
|
Колега, според мен е излишно да си кичиш колата излишно... Дръж си я в кондиция да ти е комфотна докато те вози и да изглежда здрава и лъскава. Смени си крушките на габаритите да ти светят целите кръгове ... не си слагай фолио, защото всеки слага, а не мисли, че тези зад него не виждат нищо през него и така най- често стават разни удърчета отзад.... Боядисай си поочуканите детайли, стегни си осветлението и си я поддържай здрава колата, така най-много ще се забелязва.
Пет Фев 18, 2011 9:35 am |
|
 |
lud_s_bravo
Кара Фиатче 126
|
Insane написа: Колега, според мен е излишно да си кичиш колата излишно... Дръж си я в кондиция да ти е комфотна докато те вози и да изглежда здрава и лъскава. Смени си крушките на габаритите да ти светят целите кръгове ... не си слагай фолио, защото всеки слага, а не мисли, че тези зад него не виждат нищо през него и така най- често стават разни удърчета отзад.... Боядисай си поочуканите детайли, стегни си осветлението и си я поддържай здрава колата, така най-много ще се забелязва. И аз това реших да правя. За габаритите няма как да станат кръгове защото все още съм с фарове на браво без лупи.
|
Съб Апр 16, 2011 6:23 pm |
|
 |
Светослав Стоянов
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Сеп 06, 2007 9:08 pm Мнения: 153 Местоположение: с.Хубавене
|
Колегата говори за задните светлини,кръговете се образуват от три крушки по 5w.
_________________ BRAVO 1,616v Ако,можеш помогни, ако не поне не пречи!
|
Пет Апр 27, 2012 8:59 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|