Дата и час: Пет Ное 01, 2024 2:49 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Затъмняване на стъкла.Каде,как и колко струва? 
Автор Съобщение
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST Затъмняване на стъкла.Каде,как и колко струва?
Мисля да затъмнявам джамците на пунтака по точно задното и страничните от зад та ако някои мове да даде някаква информация каде извършват такива операций из Софето и евентуално колк струва и ако има още някакви подроб ности и тънкости които са ми неизвесни ще съм му много признателен. :cool: :cool: :cool: :cool:

Пон Сеп 29, 2008 8:20 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Re: Затъмняване на стъкла.Каде,как и колко струва?
zaxaxa написа:
Мисля да затъмнявам джамците на пунтака по точно задното и страничните от зад та ако някои мове да даде някаква информация каде извършват такива операций из Софето и евентуално колк струва и ако има още някакви подроб ности и тънкости които са ми неизвесни ще съм му много признателен. :cool: :cool: :cool: :cool:

Потърси с търсачката има достатъчно теми, който да ти отговорят на всеки въпрос около затъмняването на прозорците!

http://fiat-bg.com/forum/viewtopic.php? ... E8&start=0
Цитат:
Аз също съм със 100% и нямам проблеми. Фолиото го сложиха в сервиза за автостъкла на ул.Житница. Подминаваш пазара Красно село, посока Овча купел и след около 500м от дясната страна ще го видиш. По 15лв.странично и 20 лв.задно стъкло. Работата отне около час и то най-вече заради задното стъкло което е огънато и се налага фолиото да се лепи на парчета. Доволен съм от хората. Минаха вече 4 месеца и няма нищо разлепено. Успех!

...

Пон Сеп 29, 2008 11:25 am
Профил WWW
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST Re: Затъмняване на стъкла.Каде,как и колко струва?
ъЪъГъЪъЛ написа:
zaxaxa написа:

Потърси с търсачката има достатъчно теми, който да ти отговорят на всеки въпрос около затъмняването на прозорците!

http://fiat-bg.com/forum/viewtopic.php? ... E8&start=0
Цитат:
Аз също съм със 100% и нямам проблеми. Фолиото го сложиха в сервиза за автостъкла на ул.Житница. Подминаваш пазара Красно село, посока Овча купел и след около 500м от дясната страна ще го видиш. По 15лв.странично и 20 лв.задно стъкло. Работата отне около час и то най-вече заради задното стъкло което е огънато и се налага фолиото да се лепи на парчета. Доволен съм от хората. Минаха вече 4 месеца и няма нищо разлепено. Успех!

...

А фолиото от тях ли го гупи или си го купува отделно

Сря Окт 01, 2008 11:07 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]