|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 4:31 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Хидравличен повдигач за предния капак, от къде?
Автор |
Съобщение |
Trojaneca
|
 Хидравличен повдигач за предния капак, от къде?
Понеже съм сложил спортен филтър и просто нямаше как да запазя рамото, с което се застопорява капака...Гледах в едно тунинг списание едни хидравлични рамена, подобни като това на 3тата врата...къде мога да закупя такова и да ми го монтират?
|
Вто Сеп 18, 2007 1:16 pm |
|
 |
vtodev
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Дек 18, 2006 4:51 am Мнения: 17 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Преди няколко години ми се наложи да ползвам амортисьор които беше достатъчно малък и най вероятно би свършил работа. Провери в магазини за хидравлика и пневматика или специализирани в тази област фирми. Има голяма вероятност да ти излезе по-евтино и да намериш нещо по качествено от обикновен и/или ползван подобен. Другия вариант е от багажника или предния капак на някоя баба Яга от някоя морга ;) (Опел Омега има и на предния капак такива макини )
_________________ Punto ELX '94 1,6 90кс бензин
|
Вто Сеп 18, 2007 10:48 pm |
|
 |
MartoModev
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 28, 2007 3:52 pm Мнения: 197 Местоположение: София 19 Люлин
|
Ако имаш възможност обади се на 0878275884-Радо и му обясни за какво иде реч.Той си е правил на неговата кола точно такова нещо 
|
Сря Сеп 19, 2007 9:22 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|