Дата и час: Вто Юни 17, 2025 10:44 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Никелиране на джанти 
Автор Съобщение
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST Никелиране на джанти
Колеги ,искам да си никелирам летите джанти . Знае ли някои къде в Пловдив или София мога да направя тази операция ,защото според мен е нещо уникално яко! :D

Съб Май 12, 2007 6:54 pm
Профил

UNREAD_POST 
Никелиране на алуминий не знам дали някой в Бг се наема да прави.

А иначе ако имаш интерес:
www.polirane.com

Пон Юни 18, 2007 6:48 pm
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Re: Никелиране на джанти
Здравей колега! Първо да се похваля че отново съм на път след отстранен проблем в скоростната котия :yahoo 4: . Та на въпроса.... Баща ми работи в един завод в който хромират разни неща също, та го попитах дали ще може да ми "топне" джантетата във ваната, а тои ми каза че в БГ почти никаде вече не се извършва тази операция на аломиний защото не се търси за производство а и те топвали само желязо и своиствата на самия разтвор не .."как да го кажа" ...не не можел да направи желания ефект. Затова поех мъдрото решение и реших да ги мина на Пясакоструика - пак във същия завод "и на часно също се прави тази услуга" - за да станат МАТОВИ което съшто си е гъзариика и пак хваща окото особенно при подходящ подбор на цветовете на джантата спрямо цвета на колата. Неможах да ти кажа каде можеш да ги топнесх но поне ти обесних как стоят нещата горе доло с тази процедура - иначе и полирането не е добра идея но ефекта нема да е траен според мен "нищо лично към маисторите"

2 тръби всяка по 2 цола, пълнят басеен със скорост 20л. в мин. и в басеена се къпят 7 души. Пита се ако 2-ма от 7-те души пикаят безразборно в басеена с дебит половин метър в мин. след колко време ще плъзне епидемия? Brava 1.6i 16V

Сря Юли 11, 2007 9:27 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]