|
|
Дата и час: Пон Юли 07, 2025 12:27 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
WhitePower
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Май 31, 2005 10:05 am Мнения: 29 Местоположение: София
|
 К&Н филтър за пунто ГТ
пунтото беше с спортен филтар и варвеше ама като позагрее не изкаше да пуска турбината на МаХ
махнахме филтъра ( които се намира в центъра на моторът и смуче топъл въздух яко) и сега сме с оригиналната кутия
и сега си е нормално върви без проблеми
питам аз сега има ли смисъл от конусовиден филтар и ако има как да му се изведе студен вуздух в този препълнен кош
ако ли не а има ли смисал от панелен филтар К&Н
ако ли не да си карам така и да не се занимавам с глупости
|
Вто Юли 05, 2005 12:13 pm |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
 Re: К&Н филтар за пунто ГТ
WhitePower написа: пунтото беше с спортен филтар и варвеше ама като позагрее не изкаше да пуска турбината на МаХ махнахме филатара ( които се намира в центара на моторът и смуче топъл въздух яко) и сега сме с оригиналната кутия и сега си е нормално варви без проблеми
питам аз сега има ли смисал от конусовиден филтар и ако има как да му се изведе студен вуздух в този препълнен кош
ако ли не а има ли смисал от панелен филтар К&Н ако ли не да си карам така и да не се занимавам с глопости
аз съм със спортен филтър,обаче е колу в бронята и винаги му духа студен въздух,ефекта се осеща

_________________ _______________________________________
0885261834
|
Вто Юли 05, 2005 9:20 pm |
|
 |
jorko
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:26 pm Мнения: 290 Местоположение: София 07 Слатина
|
WhitePower написа: пунтото беше с спортен филтар и варвеше ама като позагрее не изкаше да пуска турбината на МаХ махнахме филатара ( които се намира в центара на моторът и смуче топъл въздух яко) и сега сме с оригиналната кутия и сега си е нормално варви без проблеми
питам аз сега има ли смисал от конусовиден филтар и ако има как да му се изведе студен вуздух в този препълнен кош
ако ли не а има ли смисал от панелен филтар К&Н ако ли не да си карам така и да не се занимавам с глопости
моят е К и Н в оригиналната кутия - проблеми нямам със загряването :roll:
Вто Юли 05, 2005 9:43 pm |
|
 |
WhitePower
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Май 31, 2005 10:05 am Мнения: 29 Местоположение: София
|
значи да си купя панелен филтар К&Н и да си го сложа в оригиналната кутия
|
Сря Юли 06, 2005 2:34 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Цитат: моят е К и Н в оригиналната кутия - проблеми нямам със загряването Rolling Eyes
Знам, че ти сигурно си с още 500 неща които влияят, но мислиш ли , че този филтър, дето се слага в орииналната кутия , променя звука на колата и поне мъъъничко мощността :?:
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Нед Юли 10, 2005 4:57 am |
|
 |
toko
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
така, последните два дни и аз се борех с тоя проблем на моето браво, но пък стана супер, номера е към филтъра да духа пресен въздух и филтъра да се изолира с фибран + фолио! на бравото филтъра е до калника и лесно се изолира, на гт-то май беше по средата, но ще измислиш нещо!
п.п. ако мислиш че на гт-то е препълнено под капака.....
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Нед Юли 10, 2005 1:15 pm |
|
 |
Speedster
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Мар 31, 2006 3:12 am Мнения: 117 Местоположение: Благоевград
|
Има ли някакъв начин да пусна спортният филтър надолу коносовиден (K&N) :?:
Някой може ли да даде мнение
punto gt е колата че е закачен направо на дебитомера :!:
|
Съб Апр 08, 2006 6:25 pm |
|
 |
jorko
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:26 pm Мнения: 290 Местоположение: София 07 Слатина
|
Speedster написа: Има ли някакъв начин да пусна спортният филтър надолу коносовиден (K&N) :?: Някой може ли да даде мнение punto gt е колата че е закачен направо на дебитомера :!:
Махни го от там незабавно 
Съб Апр 08, 2006 7:36 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|