| Автор | Съобщение | 

| Darkrage Кара ролкови кънки 
   |   Поляризиране на горивото - къде?Та, някой знае ли дали се продават/правят в България такива китчета? Става въпрос за цилиндричен магнит, който се слага на тръбата на инжекциона преди дюзите и той поляризира горивото преди да влезе в цилиндрите - резултатът е най-малко 10-15% намаляване на разхода + подобряване работата на двигателя и динамичните характеристики. _________________

| 

| Пет Апр 20, 2007 12:02 pm | 

| 

|  | 

| Ferrari Фиат идол 
   |   Re: Поляризиране на горивото - къде?Darkrage написа: Та, някой знае ли дали се продават/правят в България такива китчета? Става въпрос за цилиндричен магнит, който се слага на тръбата на инжекциона преди дюзите и той поляризира горивото преди да влезе в цилиндрите - резултатът е най-малко 10-15% намаляване на разхода + подобряване работата на двигателя и динамичните характеристики.Продаваха ги преди в ТВ Пазар или нещо подобно. А резултата за мен е бошлаф работа. Нали не вярваш, че Milka се прави от животни._________________
 Семейният бутик
 The Family Boutique

| 

| Пет Апр 20, 2007 12:06 pm | 

| 

|  | 

| Darkrage Кара ролкови кънки 
   | Няма как да е бошлаф работа, всичко е физика    Друг е въпросът, че тези магнити трябва да са с дадени характеристики, не просто магнити. 
 Ето една статийка на прима-виста: http://www.tinet.org/~sje/mag_fuel.htm_________________

| 

| Пет Апр 20, 2007 12:17 pm | 

| 

|  | 

| gogzy Кара детска количка 
   | Аз например си сложих на маркуча магнити от харддиск (доста са силни). Само трябва да ги сложиш на някаква
 сплескана медна тръбичка (през която да минава горивото) с минимален луфт та да са по близо магнитите 
 един срещу друг. По пъргава е, по икономична, но те изкушава и да натиснеш педала  _________________
 FIAT Punto 75

| 

| Нед Май 13, 2007 11:45 am | 

| 

|  | 

| NikMar Кара кола 
   | И на какъв принцип действа това чудо, навремето съм слагал на ЗАЗ такова чудо и какво мислите, че той литна и в годината съм му напъвал веднъж резервоара, мижи да те лажем е цялата работа. Бяхме направили една медна тръба и в нея магнитни шайби, цялото е дълго около 8-10 см. в краищата има щуцери и го слагахме като прекъсвахме маркуча за бензина и той минаваше през това чудо, ама ефект немога да твърдя че е имало, дали е било от марката незнам. 

| 

| Вто Май 15, 2007 9:28 am | 

| 

|  | 

| ppl Кара ролкови кънки 
   |   Re: Поляризиране на горивото - къде?Darkrage написа: Та, някой знае ли дали се продават/правят в България такива китчета? Става въпрос за цилиндричен магнит, който се слага на тръбата на инжекциона преди дюзите и той поляризира горивото преди да влезе в цилиндрите - резултатът е най-малко 10-15% намаляване на разхода + подобряване работата на двигателя и динамичните характеристики.Във всяка Лукойл бензиностанция ги има около 60 кинта са  - ефекта е спорен - тествал съм ги на Пежо 205 1,4ми и бях доволен но нямаше рекламирания резултат_________________
 италиянките са като курвите - лапат по много,и винаги дават повече

| 

| Сря Май 23, 2007 12:44 pm | 

| 

|  | 

| gad3n Кара Фиатче 126 
   | не се занимавайте с глупости колеги .. ако имаше такъв ефект щеше да е вградено фабрично в всеки сериен автомобил не мислите ли .. _________________

(\__/)
 (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
 (")_(") signature to help him gain world domination.

| 

| Сря Май 23, 2007 8:15 pm | 

| 

|  | 

| nelio 
   | gad3n написа: не се занимавайте с глупости колеги .. ако имаше такъв ефект щеше да е вградено фабрично в всеки сериен автомобил не мислите ли ..а това е най-точното мнение до момента_________________
 първи няма, вторият съм аз!

| 

| Чет Сеп 06, 2007 12:19 am | 

| 

|  | 

| ZDRAVIO Кара кола 
   |   ---nelio написа: gad3n написа: не се занимавайте с глупости колеги .. ако имаше такъв ефект щеше да е вградено фабрично в всеки сериен автомобил не мислите ли ..а това е най-точното мнение до момента      А тъй!_________________
 REAl CARS - REAL LIFE>>> FIAT BRAVO 1.6/16V DOHC 182A4.000   103H.P.+ / 1997

| 

| Сря Окт 31, 2007 3:37 pm | 

| 

|  |