|
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 10:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Няколко въпроса относно Брава:-)
Автор |
Съобщение |
Cvetelin
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Чет Яну 25, 2007 9:37 pm Мнения: 34 Местоположение: Русе
|
 Няколко въпроса относно Брава:-)
Здравейте колеги,
искам да ви попитам няколко неща:
1. Възможно ли е кристални стопове на Брава. И какви някъкви предложения.
2. Кристални фарове виждали ли сте за Брава примерно angel eyes защотот най-много ми харесват.
3. Къде в България може да се направи добър оптичен тунинг.
Искам нещо класическо. Прагове, малки брони, хубави джанти, някъкви въздуховоди на предниа капак и интериор нещо.
Дайте идеи тези неща възможни ли са. Най-много ме интересува за кристални стопове. Защото така като гледам има някъква пластмаса под стъклата на стоповете и под нея са крушките.
Fiat Brava
Извинявам се малко за off темата. Виждам , че доста има писано за това , но ме интересуват трите неща на 1 път.
_________________ Fiat Brava 1.9 TD 75hp `97
Alfa Romeo 146 1.6i 8V 103 hp `96 Продадена!!!
T&N Car Русе бл Тотлебен (до автостъкла Кобра)
|
Чет Фев 22, 2007 7:22 pm |
|
 |
team
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 9:48 am Мнения: 116 Местоположение: Пловдив
|
Ми търси с google ве човек.Как човек да ти покаже нещо като вкусове сякакви и цени всякякви.А само ти препорачвам да се въздаржиш от въздуховодите на предния капак.Ако ти е мерак поне го направи така.
И търси, поне в България с оптика се знимават повечко, отколкото с двигатели(мамка му)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Чет Фев 22, 2007 8:12 pm |
|
 |
Cvetelin
Кара ролкови кънки
|
team написа: Ми търси с google ве човек.Как човек да ти покаже нещо като вкусове сякакви и цени всякякви.А само ти препорачвам да се въздаржиш от въздуховодите на предния капак.Ако ти е мерак поне го направи така. И търси, поне в България с оптика се знимават повечко, отколкото с двигатели(мамка му)
ясно колега, въдуховоди и т.н. ясно дай малко инфо за стопове и фарове
|
Чет Фев 22, 2007 8:23 pm |
|
 |
team
Кара Фиатче 126
|
само да не направиш нещо таково,че ще те убия 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Чет Фев 22, 2007 8:24 pm |
|
 |
team
Кара Фиатче 126
|
Cvetelin написа: team написа: Ми търси с google ве човек.Как човек да ти покаже нещо като вкусове сякакви и цени всякякви.А само ти препорачвам да се въздаржиш от въздуховодите на предния капак.Ако ти е мерак поне го направи така. И търси, поне в България с оптика се знимават повечко, отколкото с двигатели(мамка му) ясно колега, въдуховоди и т.н. ясно дай малко инфо за стопове и фарове
Какво инфо ве човек,ти изкаш кри.стопове а аз не ги понасям и то за Брава 
|
Чет Фев 22, 2007 8:31 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
http://fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=14063 виж това изполлзваи малко итърсачката на форума
2-за кристалните стопове мисля че рябвяа да са поръчкови защото май не правят сериино за BRava
3- Неможе да няма сервизи в Русе който да правят хубави брони и прагове,магазини за джанти бол така, а и ма и достатачно тунинг фирми-примерно деви тунинг и др.
А колегата е прав потърси в нета все ще се намери нещо което да ти хареса за да знаеш какво да правиш и искаш
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Чет Фев 22, 2007 8:50 pm |
|
 |
Cvetelin
Кара ролкови кънки
|
Благодаря
Работата е ясна. Рабрах това което ме интересуваше от части.
Само един последен въпрос обърнах гоогле с краката на горе не можах да видя никъде кристални фарове angel eyes. Някой случайно да е мяркал?
|
Чет Фев 22, 2007 9:20 pm |
|
 |
Chakala29
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 6:56 pm Мнения: 14 Местоположение: Русе
|
Колега здравей,така първо за стоповете и фаровете наистина ги няма никаде,както ти писа колегата soulkeeper не са в произвотство има ги само поръчкови и то от Италия някои който ходи често там а относно тунинга на колата ти искам да ми званеш 0887793972 Сашо за да те ориентирам в правилната посока от Русе съм дай да се видим и да ти препоръчам двама мн добри в областа :mrgreen:
|
Чет Фев 22, 2007 11:06 pm |
|
 |
Cvetelin
Кара ролкови кънки
|
Chakala29 написа: Колега здравей,така първо за стоповете и фаровете наистина ги няма никаде,както ти писа колегата soulkeeper не са в произвотство има ги само поръчкови и то от Италия някои който ходи често там а относно тунинга на колата ти искам да ми званеш 0887793972 Сашо за да те ориентирам в правилната посока от Русе съм дай да се видим и да ти препоръчам двама мн добри в областа :mrgreen:
Колега записвам си номера и като почна ще ти звъна.
А иначе и аз ги знам сервизите за кой по точно говориш:)
|
Пет Фев 23, 2007 10:27 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|