|
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 7:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
as_novo
|
 дайте идеи...
 моля дайте малко идеи какво да сложа тук:
...мрежи или ауспусите?ако може и малко снимки...  предварително благодаря! 
|
Пон Яну 29, 2007 12:40 pm |
|
 |
mentor
|
Това е предна броня нали?Фабрично има ли нещо там?
|
Пон Яну 29, 2007 2:14 pm |
|
 |
BEX---GT---TDi
|
предлагам ти:
1 да си свалиш номера на тази броня, да си изгладиш задната врата и да оправиш ръждата вдясно
2 за дупките, според мен - мрежи :!:
|
Пон Яну 29, 2007 4:03 pm |
|
 |
icomirGT
Кара Фиатче 126
|
по добре мрежи 
_________________ FIAT
|
Пон Яну 29, 2007 5:10 pm |
|
 |
bobi_m
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Юли 08, 2005 10:35 pm Мнения: 120 Местоположение: София 19 Люлин
|
Нищо лично , ама като садиш кенефи , ще жънеш ла.на, как можа да съсипеш колата така, не мога да го разбера :evil:sorry зо оффа
_________________ DELTA 1 2.0,FOCUS,АUDI 100 2.8 , TOYOTA COROLLA 1.4 D4D , НONDA VTR 1000 и др
|
Пон Яну 29, 2007 8:21 pm |
|
 |
Abarth.
|
Първо си оправи колата и тогава мисли за "тунинг". Според мен тази броня не отива на колата :idea:
|
Пон Яну 29, 2007 11:30 pm |
|
 |
Sergo
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Авг 07, 2006 11:05 pm Мнения: 9 Местоположение: Дряново
|
Честно да ти кажа колега, на тази броня не й е там мястото.
_________________ Tipo 1.6 i.e DOHC
|
Пон Яну 29, 2007 11:50 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Според мен е по-добре да ги затвориш. Възможно е също да се сложат някакви фарчета, като тези на голф 3, дето са отпред. С мрежа ще е банално, пък и едва ли ще стане като хората. Според мен, ако оправиш боята и светне повечко, с боядисан спойлер ще си стане супер. Ако все пак решиш да слагаш мрежи - заглади ръбовете на отоврите навътре, след което сложи мрежата и я боядисай в цвета на колата.
Нали знаеш че има такива изпълнения с мрежи - бая грозни, с тел и винтове вързани...ужас.
|
Вто Яну 30, 2007 12:16 am |
|
 |
as_novo
|
 Благодаря за мненията!Колата още се прави,така че ръжди,бои всичко ще си доиде подред!  на въпроса за бронята:да това е предна в/у задната и номера ще слезе долу. 
|
Вто Яну 30, 2007 12:49 am |
|
 |
Abarth.
|
GTipo написа: Според мен е по-добре да ги затвориш. Възможно е също да се сложат някакви фарчета, като тези на голф 3, дето са отпред. С мрежа ще е банално, пък и едва ли ще стане като хората. Според мен, ако оправиш боята и светне повечко, с боядисан спойлер ще си стане супер. Ако все пак решиш да слагаш мрежи - заглади ръбовете на отоврите навътре, след което сложи мрежата и я боядисай в цвета на колата. Нали знаеш че има такива изпълнения с мрежи - бая грозни, с тел и винтове вързани...ужас.
Червена кола с червени мрежи ще стане доста селско,ако ше е цвета на колата по добре да е кит,мрежите мисля,че ще стоят по добре черни ;)
|
Вто Яну 30, 2007 2:19 am |
|
 |
as_novo
|
Abarth. написа: GTipo написа: Според мен е по-добре да ги затвориш. Възможно е също да се сложат някакви фарчета, като тези на голф 3, дето са отпред. С мрежа ще е банално, пък и едва ли ще стане като хората. Според мен, ако оправиш боята и светне повечко, с боядисан спойлер ще си стане супер. Ако все пак решиш да слагаш мрежи - заглади ръбовете на отоврите навътре, след което сложи мрежата и я боядисай в цвета на колата. Нали знаеш че има такива изпълнения с мрежи - бая грозни, с тел и винтове вързани...ужас. Червена кола с червени мрежи ще стане доста селско,ако ше е цвета на колата по добре да е кит,мрежите мисля,че ще стоят по добре черни ;)
Колега не те разбрах,как по добре да е кит? 
|
Вто Яну 30, 2007 9:51 am |
|
 |
Abarth.
|
as_novo написа: Abarth. написа: GTipo написа: Според мен е по-добре да ги затвориш. Възможно е също да се сложат някакви фарчета, като тези на голф 3, дето са отпред. С мрежа ще е банално, пък и едва ли ще стане като хората. Според мен, ако оправиш боята и светне повечко, с боядисан спойлер ще си стане супер. Ако все пак решиш да слагаш мрежи - заглади ръбовете на отоврите навътре, след което сложи мрежата и я боядисай в цвета на колата. Нали знаеш че има такива изпълнения с мрежи - бая грозни, с тел и винтове вързани...ужас. Червена кола с червени мрежи ще стане доста селско,ако ше е цвета на колата по добре да е кит,мрежите мисля,че ще стоят по добре черни ;) Колега не те разбрах,как по добре да е кит? 
Смисъл,запълване на дупките,слага се по едно парче пластмаса на дупка/ако бронята е пластмасова/ и отгоре за да се изравни се китосва и се пръска 
|
Вто Яну 30, 2007 12:42 pm |
|
 |
as_novo
|
Abarth. написа: as_novo написа: Abarth. написа: GTipo написа: Според мен е по-добре да ги затвориш. Възможно е също да се сложат някакви фарчета, като тези на голф 3, дето са отпред. С мрежа ще е банално, пък и едва ли ще стане като хората. Според мен, ако оправиш боята и светне повечко, с боядисан спойлер ще си стане супер. Ако все пак решиш да слагаш мрежи - заглади ръбовете на отоврите навътре, след което сложи мрежата и я боядисай в цвета на колата. Нали знаеш че има такива изпълнения с мрежи - бая грозни, с тел и винтове вързани...ужас. Червена кола с червени мрежи ще стане доста селско,ако ше е цвета на колата по добре да е кит,мрежите мисля,че ще стоят по добре черни ;) Колега не те разбрах,как по добре да е кит?  Смисъл,запълване на дупките,слага се по едно парче пластмаса на дупка/ако бронята е пластмасова/ и отгоре за да се изравни се китосва и се пръска 
 Благодаря,разбрах те но маи ще се спра на мнението наGTipo!ще пусна по натам едно инфо,и да не е станало не ми е проблем пак наново!
|
Вто Яну 30, 2007 12:56 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
|
Вто Яну 30, 2007 6:00 pm |
|
 |
BEX---GT---TDi
|
колега, само едно въпросче, твоето уно турбо ли е?
колко к.с. е? :mrgreen:
просто не зная и реших да попитам тук 
|
Вто Яну 30, 2007 6:58 pm |
|
|