|
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 4:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 Kaкво ще кажете за това
Колеги много се двуомя и се чудя дали да направя типока така мислите ли че ще изглежда добре или не?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Пет Яну 26, 2007 1:57 am |
|
 |
BobyBravo
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Дек 16, 2006 12:51 am Мнения: 18 Местоположение: Велико Търново
|
На мен ми изглежда грозновато.
_________________ Lancia Delta Nuova
106.152.0(0) | 1750 MPI LE 105CV 76KW 5P 835C2.000
|
Пет Яну 26, 2007 2:33 am |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
По-добре направо сложи новата маска. Ще изглежда доста по-добре.
Тая броня план ли е или е сега на колата? Аз такава си търсих, но не можах да намеря, когато ми трябваше.
|
Пет Яну 26, 2007 10:29 am |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
GTipo написа: По-добре направо сложи новата маска. Ще изглежда доста по-добре. Тая броня план ли е или е сега на колата? Аз такава си търсих, но не можах да намеря, когато ми трябваше.
решетката е план а бронята е на колата да и аз се двуомях м/у новата маска и това,днес ще ходя да потърся из моргите да ги видя на какви цени са мерси колеги
|
Пет Яну 26, 2007 1:00 pm |
|
 |
Executor
|
soulkeeper написа: GTipo написа: По-добре направо сложи новата маска. Ще изглежда доста по-добре. Тая броня план ли е или е сега на колата? Аз такава си търсих, но не можах да намеря, когато ми трябваше. решетката е план а бронята е на колата да и аз се двуомях м/у новата маска и това,днес ще ходя да потърся из моргите да ги видя на какви цени са мерси колеги
Търси маска на Sedici!
С нея ще е още по-добре! 
|
Пет Яну 26, 2007 1:03 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
|
Executor написа: soulkeeper написа: GTipo написа: По-добре направо сложи новата маска. Ще изглежда доста по-добре. Тая броня план ли е или е сега на колата? Аз такава си търсих, но не можах да намеря, когато ми трябваше. решетката е план а бронята е на колата да и аз се двуомях м/у новата маска и това,днес ще ходя да потърся из моргите да ги видя на какви цени са мерси колеги Търси маска на Sedici! С нея ще е още по-добре! 
каква е точно маската на Sedici че не се сещам една снимка ако може да ми пуснеш
|
Пет Яну 26, 2007 5:28 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
soulkeeper написа: каква е точно маската на Sedici че не се сещам една снимка ако може да ми пуснеш
Етно едно прекрасно седичи: http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=7992&highlight=sedici
|
Пет Яну 26, 2007 5:34 pm |
|
 |
Executor
|
Това типо се продаваше преди известно време тук във форума.
http://play.evrocom.net:4/incoming/GammaRay/4.JPG
|
Пет Яну 26, 2007 5:35 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
|
 ..........
мерси колеги ще помисля какво да правя
|
Пет Яну 26, 2007 11:58 pm |
|
 |
Abarth.
|
Обаче маската не е тази,за която става на въпрос ;) Маската е тази:
http://play.evrocom.net:4/incoming/GammaRay/4.JPG но аз търсих 1 година такава маска,едвам намерих....
|
Съб Яну 27, 2007 12:31 pm |
|
 |
tonov
|
E така е по-лесно  А и твойто е тъмно, ше му отива
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Нед Яну 28, 2007 2:58 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|