|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 6:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 Спортно гърне NESS SPORT
колеги искам да ви попитам за тази марка гърнета NESS SPORT може и с едно с да се пише не съм сигурен.Приятел ми каза за тях били добри т.е. имали хубав звук и не са скъпи до колкото разбрах.Но искам да чуя и друго мнение
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Чет Яну 25, 2007 1:12 am |
|
 |
Korun
|
Аз в момента съм с това, като не съм махал други гърнета.
http://redline-tuning.com/cat/3_23/view/52/
Пробвахме колата без задно гърне и след това със спортния "кюнец".
Разлика определено има и звука е по - ниско честотен, ама не очаквай чудеса все пак.
Най - хубавото е, че при ниски обороти се чува по изразено, докато при високите позатихва малко. Иначе при дълъг път ще ти трябва и една опаковка аспирин. :mrgreen:
|
Чет Яну 25, 2007 1:22 am |
|
 |
Turbolan
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Авг 14, 2005 1:05 pm Мнения: 91 Местоположение: София
|
 Re: Спортно гърне NESS SPORT
soulkeeper написа: колеги искам да ви попитам за тази марка гърнета NESS SPORT може и с едно с да се пише не съм сигурен.Приятел ми каза за тях били добри т.е. имали хубав звук и не са скъпи до колкото разбрах.Но искам да чуя и друго мнение
Не си купувай такова, гният. Иди в "Топ Спеед" и Илиенци, има страхотни гърнета, на по-висока цена са, ама имат уникална визия и звук.
_________________ Uno Turbo RulZz
|
Чет Яну 25, 2007 2:03 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
YED ли имаш предвид?
_________________ N.Y. State of Mind
|
Чет Яну 25, 2007 2:07 pm |
|
 |
fergy
Кара балканче
Регистриран на: Пет Окт 20, 2006 10:16 pm Мнения: 47 Местоположение: Благоевград
|
Korun написа: Аз в момента съм с това, като не съм махал други гърнета. http://redline-tuning.com/cat/3_23/view/52/Пробвахме колата без задно гърне и след това със спортния "кюнец". Разлика определено има и звука е по - ниско честотен, ама не очаквай чудеса все пак. Най - хубавото е, че при ниски обороти се чува по изразено, докато при високите позатихва малко. Иначе при дълъг път ще ти трябва и една опаковка аспирин. :mrgreen:
Братле хватката не е във ниските обороти да ти бръмчи, а като настъпиш газта, поне според мен ...
_________________ Фиат Браво 1.6 16В - 103к.с.
|
Чет Яну 25, 2007 11:06 pm |
|
 |
Abarth.
|
Аз съм с NES SPORT,сложих го щото нямах пари за нормално гърне,а и за звук :mrgreen: От 7-8 месеца карам с него и единствените проблеми,които съм имал с него са,че ми изпокъса всички тампони на генерацията :evil: Просто е доста тежко...другото което знам за тези гърнета е,че не карат повече от година,но пък поне са евтини и докарват на звук :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Чет Яну 25, 2007 11:27 pm |
|
 |
Korun
|
fergy написа: Korun написа: Аз в момента съм с това, като не съм махал други гърнета. http://redline-tuning.com/cat/3_23/view/52/Пробвахме колата без задно гърне и след това със спортния "кюнец". Разлика определено има и звука е по - ниско честотен, ама не очаквай чудеса все пак. Най - хубавото е, че при ниски обороти се чува по изразено, докато при високите позатихва малко. Иначе при дълъг път ще ти трябва и една опаковка аспирин. :mrgreen: Братле хватката не е във ниските обороти да ти бръмчи, а като настъпиш газта, поне според мен ...
Братле, то туй е ясно, ама аз искам като тръгна за Пловдив (примерно), като стигна там, главата ми да не е станала осмоъгълна от шума. :mrgreen: Етествено, че като искаш да ръмжи, пръхти и др. такива трябва да махнеш повече от едно гърне, а те с катализатора (резонаторно гърне при мен) са четири.
|
Чет Яну 25, 2007 11:58 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 ...
Е май ще трябва да помисля за друг вариант понеже баща ми доста често пътува на дълъг път и няма да му е никак приятно понеже е и по работа.Пределно ми е ясно че не може хем да звучи добре хем на дълъг път да е тихо, но ако може да ми подскажете за някакъв среден вариант
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Пет Яну 26, 2007 1:47 am |
|
 |
Abarth.
|
 Re: ...
soulkeeper написа: Е май ще трябва да помисля за друг вариант понеже баща ми доста често пътува на дълъг път и няма да му е никак приятно понеже е и по работа.Пределно ми е ясно че не може хем да звучи добре хем на дълъг път да е тихо, но ако може да ми подскажете за някакъв среден вариант
Средния вариант е оригинално гърне...При ниски обороти работи тихо, а след 2500-3000 изкарва звук, но са около 150-200лв на OMP или REMUS и т.н. :mrgreen:
|
Пет Яну 26, 2007 12:15 pm |
|
 |
fergy
Кара балканче
Регистриран на: Пет Окт 20, 2006 10:16 pm Мнения: 47 Местоположение: Благоевград
|
Korun написа: fergy написа: Korun написа: Аз в момента съм с това, като не съм махал други гърнета. http://redline-tuning.com/cat/3_23/view/52/Пробвахме колата без задно гърне и след това със спортния "кюнец". Разлика определено има и звука е по - ниско честотен, ама не очаквай чудеса все пак. Най - хубавото е, че при ниски обороти се чува по изразено, докато при високите позатихва малко. Иначе при дълъг път ще ти трябва и една опаковка аспирин. :mrgreen: Братле хватката не е във ниските обороти да ти бръмчи, а като настъпиш газта, поне според мен ... Братле, то туй е ясно, ама аз искам като тръгна за Пловдив (примерно), като стигна там, главата ми да не е станала осмоъгълна от шума. :mrgreen: Етествено, че като искаш да ръмжи, пръхти и др. такива трябва да махнеш повече от едно гърне, а те с катализатора (резонаторно гърне при мен) са четири.
Братле колата ако ти е шумна в ниските обороти, във високите е още по-шумна, това го знам от личен опит!!! Пък и като тръгнеш за Пловдив или там където и да е .. ти да не я караш колата до 5, 6000 оборота за да не ти бръмчи толкова много ??? Айде със здраве !
|
Пет Яну 26, 2007 6:43 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Аз съм карал така едно Пежо с пърпорещо гърне, дето при 90км не се седеше в колата, но при 120 почти не се чуваше.Но не знам с каква марка гърне беше.
|
Пет Яну 26, 2007 6:45 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
|
Абарте това цени за крайно гърне само ли са?И къде в София ги има на такива цени, че аз знам, че са повече парички май... 
|
Пет Яну 26, 2007 6:46 pm |
|
 |
fergy
Кара балканче
|
Да, цени за задно гърне са. Качествено гърне от 100лв. нагоре
|
Пет Яну 26, 2007 8:33 pm |
|
 |
CCB
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 7:10 pm Мнения: 137 Местоположение: София 15 Младост
|
fergy написа: Да, цени за задно гърне са. Качествено гърне от 100лв. нагоре
Оригинален REMUS (само краино ) за мойто Браво - 273 евро
Съб Яну 27, 2007 12:34 pm |
|
 |
Abarth.
|
sachma написа: Аз съм карал така едно Пежо с пърпорещо гърне, дето при 90км не се седеше в колата, но при 120 почти не се чуваше.Но не знам с каква марка гърне беше.
И мойто е така :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Съб Яну 27, 2007 1:43 pm |
|
|