|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 10:27 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
 Какво мислите за това ?
става въпрос за това http://cgi.ebay.com/RACE-MODE-KIT-Fiat- ... dZViewItem
интересно ми е според вас дали ще има някакъв ефект ? то е ясно, че ще има, но дали това няма да навреди на двг ? (все пак това е съпротивление на термодатчика => двигателя няма да знае, че прегрява ...) ... Може да се сложи и само съпротивлението, но пък с бутон си е друго нещо
едит: Не се надявам на 45 bhp както пише ... 5-10 коня ми стигат
Между другото ако кажете мнението си и за K&N понеже евентуално ще си купувам - ще съм много благодарен ... И някой от вас има ли с олекотен маховик ?
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Сря Ное 15, 2006 11:20 pm |
|
 |
spoty
Кара кола
Регистриран на: Сря Окт 18, 2006 12:41 pm Мнения: 204 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Тва къде мога да си го намеря за Фиат пунто SX в БГ или маи ще трябва да се поръчва по нета...
|
Сря Ное 15, 2006 11:27 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
ами май в нета ще трябва като гледам  Но ще е забавно с копче - като на спортните автоматични ск - бутон спорт и нормално 
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Сря Ное 15, 2006 11:51 pm |
|
 |
$ abarth $
Кара кола
Регистриран на: Съб Апр 01, 2006 11:43 am Мнения: 246 Местоположение: София 09 Лозенец
|
 e
Заеби я тая пародия.Маховика не го барай. Ако си сериозен за K&N ми пиши да ти дам хубава цена 
_________________ селото се оказа точно в града
|
Чет Ное 16, 2006 11:49 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|