Дата и час: Вто Юни 17, 2025 9:15 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 157 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Тунинг на Фиат Уно 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Fire 999 написа:
Iv4o_M написа:
аз ще си я оставя козерката 100% защото наистина стои добре отзад.... ама ми кажете с какво да запуша дупките на номера на дръжката ???????
Доколкото знам :roll: се запушват с няколко вида кит, като последния слой се нанася финно 8) :)

Ей колеги стига с тоя кит........
Значи зимаш телоподаващото и големите дупки ги запълваш отвънка като преди тва си изрязал точно парчето ламарина,после заглаждаш със флекса...а малките кат тея от емблеми от вътрешната страна пак с парченца ламарина и после само съвсем малко кит и си готов :wink:

Пон Яну 30, 2006 3:16 pm
Профил ICQ WWW
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Цитат:
Ей колеги стига с тоя кит........

То е ясно, че само с кит не става :wink: , просто е добре да се изпипа, за да не си личи, че имало някога дупки по капака :)

Пон Яну 30, 2006 3:29 pm
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
колеги само че аз доуточних че капачето не е метал а някакава особена пластмаса?????? значи вместо ламарина и телоподаващо да използвам поялник и пластмаса а колкото до кита за да е финно без него неможе ама кфо да правя като капака е от пластмаса ??????

Пон Яну 30, 2006 5:07 pm
Профил YIM
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Iv4o_M написа:
колеги само че аз доуточних че капачето не е метал а някакава особена пластмаса?????? значи вместо ламарина и телоподаващо да използвам поялник и пластмаса а колкото до кита за да е финно без него неможе ама кфо да правя като капака е от пластмаса ??????

Пласмасата има 2 начина-смола и стъклен плат....
Другия е пласмаси отзаде занитени с метални планки,лепени и накрая използване на влакнест кит(ако може да е на БОДИ) и после финен кит :roll:

Пон Яну 30, 2006 6:56 pm
Профил ICQ WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Selqatin написа:
Iv4o_M написа:

Пласмасата има 2 начина-смола и стъклен плат....
Другия е пласмаси отзаде занитени с метални планки,лепени и накрая използване на влакнест кит(ако може да е на БОДИ) и после финен кит :roll:

кажи ми варянта с които ще е наи добре защото неискам да има напукване после и т.н. искаам да е сичко точно :)))))))

Пон Яну 30, 2006 8:49 pm
Профил YIM
UNREAD_POST 
решението баце, железен капак

Пон Яну 30, 2006 9:32 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
ThE_PuNiSHeR написа:
решението баце, железен капак

имам 2 железни капака още но колега сметни и това че този пластмасовия е оригиналния значи хората с някфа цел са го сложили следователно е по добре с него според мен тои е и по лек така че др капак ще окаже и някфо флияние........ по добре да забаркам китовете и да ги затисна ;))))))))

Пон Яну 30, 2006 9:35 pm
Профил YIM
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Ми зависи с какви материали разполагаш,най-лесния и евтин вариант е тънка ламарина одзаде на капака и отреде се монтира парчето пласмаса лепило+нитове/винчета+отгоре влакнес кит нема напукване,стига да не трескаш багажника :? аз мойта броня е бех лепил 2-3 пъти и ни веднъж не се напука освен ако не я ударех :wink:

Пон Яну 30, 2006 9:43 pm
Профил ICQ WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
да ясно то всичко при удар се пука криви и усиква така че така както каза ти 100% ще даржи мен ме притеснява момента със затварянето на вратата защото това сащо е удар въпреки и лек ....... защото при теб на бронята няма удари за отваряне и затваряне разбираш ли кое ме притеснява....

Пон Яну 30, 2006 9:58 pm
Профил YIM
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Някой сервизи за купета и боядисване имат устройство за заваряване на пластмаси. Имат си нещо като телоподаващо ,само че "телта" е от същия вид пластмаса като детайла. Става като заваръчен шев.

Вто Яну 31, 2006 2:27 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Те няма да зейнат големи дупки +това там няма ниакво напрежение. запълни ги с влакнест кит дупките, после с обикновен кит и няма да имаш никакви проблеми. Не ходи да ти пипат по пластмасата с пуиялник и всякакви други нагорещени устройства. Сега като се сетя можеш да запълниш дупките и със смола после от горе кит и ще стане перфектно...Не слагай метален капак, тоя от МК1 си е класика :D

Вто Яну 31, 2006 3:01 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
дам и мен наи много си ме кефи от 3-те вида капаци които имам и затова ще се заема с него....... МЕРСИ

Вто Яну 31, 2006 3:05 pm
Профил YIM
UNREAD_POST 
ами става и с машинка за топъл въздух, нещо като сешоар само че мн по-топло духа :D и с една пръчка пластмаса като електрод и стой към всякакъв вид пластмаса

Вто Яну 31, 2006 3:08 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
да аз имам такав мисля че е бил за залепване на бризент или нещо такова че имахме преди скания....

а да дадете съвет за твърдо окачване което да не мърда :))))))

Вто Яну 31, 2006 3:15 pm
Профил YIM
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Купуваш си спортно окачване и няма да мърда :D Ако ти се дават пари за окачване, мога да ти намеря и старо и ново :D

Вто Яну 31, 2006 3:26 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 157 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща