Дата и час: Сря Юни 18, 2025 1:24 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 157 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Тунинг на Фиат Уно 
Автор Съобщение
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
Това като палче да не е ухото за пружината на кантара :roll:
А предния капак му махаш кукичката и си слагаш закопчалки :idea: Има ги във всички магазини за авто аксесоари мисля че бяха към 15лв.
:36_2_25:

Вто Мар 13, 2007 7:01 pm
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
Ако е по самия мост - по него минава жилото за ръчната спирачка (разделя се за двете колела чрез една ролка захваната за моста), или тръбичките за крачната такава

Чет Мар 15, 2007 1:29 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
и след голяма пауза се поднови работата по уното ми!!!турбината ми е развалена и парите които са нужни за да се оправи не мисля да ги дам а те са 700-1000лв,така 4е премина вариянта с друга турбина след много спорове каква да бъде се спряхме на garrett T2 от 1.7 мотор след основен ремонт на турбината и в прекрасно състояние..с правелно излиза6ти изходи и входове с охлаждане на вода и така на татака,друг е проблема 4е на4ина по които се захва6та тя към колектора не съвпада с този на оригиналната,дадоха поръ4ка за фланец от 4огун,днеска го взех,и занесах детайлите да им направят гарнитури....това за сега е свършено,а и главата е събрана с шлаиф вложки и прословутите вода4и!!!!трябва ми регуриращ клапан вебер ако някой има да свирка...мерси!!!! :mrgreen:

Йохан фон Гьоте - Нищо не разкрива по-добре характера на човека, колкото това, на което се смее
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Вто Юни 19, 2007 7:00 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
имам вече регулатора за бензина :mrgreen: днеска купих последните гарнитури, на паснаха един уест геит че разтоянието е друго...пари4ките престигат утре...нови болтове за главата..пробваха дузите от гранд чероки 4.0 но не паснаха,жалко 6те 6е да му е добре с тях сега 6те си е с оригиналните. На 1 бар мислят че ще смогва с тази помпа и с регулатора да видим на края какво 6те излезе...

Йохан фон Гьоте - Нищо не разкрива по-добре характера на човека, колкото това, на което се смее

Вто Юни 26, 2007 9:07 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
абре или аз нещо съм пил и е било развалено или колежката нещо пише в моита тема ама то знае ли се :) нп да пише поне да следим неиното уно че моето не е в застои ама е на 600км от мен демек ще боядисвам ама да не говора много че да не би да не стане :) е ако стане и има интерес ще ви покажа снимки че аз пак правих промени по калниците....

Вто Юни 26, 2007 9:21 pm
Профил YIM
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
доколкото мога да чета,пише тунинг на фиат уно,не консервиране на пипер!!!!! пък и не пише тунинг на мойто уно,така че май търсиш конфликти!!!нема ти пиша в темата споко....накрая 6те пусна само резултатите който е дала колата...

Сря Юни 27, 2007 11:44 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST глупости
ти пак нп че пишеш мислех че просто си се объркала и не търся конфликти мислех че ме познаваш поне ама нп ... ай и успех с уното дано те видя с него по варненските улици скоро...

Чет Юни 28, 2007 4:07 pm
Профил YIM
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 157 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11