|
|
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 1:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
VeSSkO
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 7:07 pm Мнения: 198 Местоположение: Козлодуй
|
Ти си знаеш ... но нали знаеш, че има една приказка, че евтиното винаги излиза скъпо 
_________________ Bravo HGT
VsK™
|
Чет Сеп 07, 2006 6:35 pm |
|
 |
blagun
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 17, 2006 5:33 pm Мнения: 100 Местоположение: София
|
Така е :!: Но на Алфата си го сложих сам, от това евтиното и вече 1,5 година не е мръднало
А онези от моя блок взимат 100 лв. на джам  , така че ако искаш ще ти дам адреса и телефона да си сложиш :twisted:
И поради тази причина бих дал 20 лв. и да опитам сам или ще видя по-евтин вариянт-колегата Абарт :idea:
_________________ Fiat Coupe 2.0 16V Plus
|
Чет Сеп 07, 2006 6:45 pm |
|
 |
leoni
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Дек 15, 2004 12:27 am Мнения: 73 Местоположение: Бургас
|
Abarth. написа: blagun написа: leoni написа: Abarth. написа: blagun написа: Хубаво е станало, колега  Но проблема при мен е че стъклата са криви на бравото, а на Алфата например са прави като на типото и не се образуват палци и залепва перфектно  Именно,затова ти казвам да отидеш да ти го залепят  Аз мога да ти каже един човек,който може да ти го направи перфектно  Наистина е станало много добре!А каква е цената на американското и къде може да се намери? Американско има и на Илиенци- 20 лв. е ролката Иначе аз ще пробвам с него дали ще стане, и ако не стане ще прибегна до услугие на човека на колегата Абарт А какъв е телефона? и в кой квартал се намира? Близо до сточна гара е,обади му се и той ще ти обясни точно в коя пряка ;) 0888567696 - Цецо
Благодаря за телефона - утре ще му се обадя!
_________________ FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046
|
Чет Сеп 07, 2006 9:49 pm |
|
 |
Abarth.
|
blagun написа: Abarth. написа: blagun написа: leoni написа: Abarth. написа: blagun написа: Хубаво е станало, колега  Но проблема при мен е че стъклата са криви на бравото, а на Алфата например са прави като на типото и не се образуват палци и залепва перфектно  Именно,затова ти казвам да отидеш да ти го залепят  Аз мога да ти каже един човек,който може да ти го направи перфектно  Наистина е станало много добре!А каква е цената на американското и къде може да се намери? Американско има и на Илиенци- 20 лв. е ролката Иначе аз ще пробвам с него дали ще стане, и ако не стане ще прибегна до услугие на човека на колегата Абарт А какъв е телефона? и в кой квартал се намира? Близо до сточна гара е,обади му се и той ще ти обясни точно в коя пряка ;) 0888567696 - Цецо Мерси колега  А като цена ме интересува ???
Цена немога да ти кажа,обади се и питай не е чак толкоз трудно 
|
Пет Сеп 08, 2006 1:44 pm |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
искам само да попитам като ти залепят фолио, после може ли да се махне :?: Мисълта стане "циганийка" дали ще може веднага да го махна :?:
_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Нед Ное 18, 2007 10:35 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Made1nFIAT написа: искам само да попитам като ти залепят фолио, после може ли да се махне :?: Мисълта стане "циганийка" дали ще може веднага да го махна :?:
занимавам се с лепенки от PVC фолио и като тях и фолиото за затъмняване е подобно - лепенка (тиксо)... можеш да си го разлепиш по всяко време ... така предполагам ... може да остане лепило от самото фолио по стъклото , но то си се маха без проблем със спирт или просто с веро и повечко търкане
сега и аз ще слагам фолио на стъклата 6лв ми е ролката (3метра) и ми искат 12 лв за поставянето .. ама аз съм решил сам да си ги слагам - ако не стане от 1-я път - от 2-я ще стане нямам отказване  .. като му дойде времето ще пиша

|
Нед Ное 18, 2007 11:12 pm |
|
 |
stormi
|
И аз мисля да слагам на страничните задни стъкла, но се чудя дали да лепя на задното стъкло.Един познат ми каза, че като тръгна да го разлепвам може реотаните на задното стъкло да се прецакат.Също така не знам като пускам реотаните дали ще му стане нещо на фолиото?!?!
|
Нед Ное 18, 2007 11:18 pm |
|
|