Дата и час: Чет Юли 10, 2025 1:18 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Уау какво сейченто 
Автор Съобщение
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
в по горен пост ми беше написал, че може да те обиди само приятел. ние сме "братя по фиато - притежание" и никой не е имал за цел да те обижда. не се засягай и продължавай да преследваш целите си щом си толкова твърд в намеренията си. остани със здраве.

Пет Авг 11, 2006 1:05 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
everton написа:
в по горен пост ми беше написал, че може да те обиди само приятел. ние сме "братя по фиато - притежание" и никой не е имал за цел да те обижда. не се засягай и продължавай да преследваш целите си щом си толкова твърд в намеренията си. остани със здраве.

Много добре знам, че не сте искали да ме обидите, но все пак за вас явно възрастта е прекалено важна...

Пет Авг 11, 2006 2:42 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Не възраста, а опита е важен! Ти сам казваш, че нямаш опит още и не си карал. Но пък той е функция на възраста, така че... :D

Пет Авг 11, 2006 2:48 pm
UNREAD_POST 
kiler_4o написа:
everton написа:

Много добре знам, че не сте искали да ме обидите, но все пак за вас явно възрастта е прекалено важна...

Но проблемо 8)

Пет Авг 11, 2006 4:19 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
kiler_4o написа:
Незнам дали има смисъл да се ОПИТВАМ да споря с вас ...
Всички гледате годините ми като "доказателство за малоумие и мечтателство"... Това, че си с 21 години по-голям от мен не значи, че си мислел по същия начин. Както споменах аз нито ще въртя гуми нито ще дърпам ръчни и т н ... няма значение ... по другия въпрос - "колата на тати"....

хах,не си ме разбрал!В момента съм на 21г. и въртенето на гуми го правех преди година,демек на 19-20г. ;)
и те уверявам,че тогава(малко и сега) мислех точно като тебе за тунинги,пилене на глави на дедовата жига... :roll:
....наистина никой не иска да те обиди или нещо такова,просто послушай опита на по-възрастните от форума(не става въпрос за мене)

айде със здраве да си караш чинкото 8)

Нед Авг 13, 2006 8:37 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
eй стига сте чупили хатъра на момчето с мерак и питане всичко става какво като няма голям опит .. .нали точно затова се пише тук все пак ... а чинк пък е супер кола за тунинг разгледайте братята англичани какво правят 160hp ot 900cc ... важното е мерак да има останалото се учи пък като не се научиш в крайна сметка ще си платиш на някой да ти го направи :)

(")_(") signature to help him gain world domination.

Нед Авг 13, 2006 12:25 pm
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
gad3n написа:
eй стига сте чупили хатъра на момчето с мерак и питане всичко става какво като няма голям опит .. .нали точно затова се пише тук все пак ... а чинк пък е супер кола за тунинг разгледайте братята англичани какво правят 160hp ot 900cc ... важното е мерак да има останалото се учи пък като не се научиш в крайна сметка ще си платиш на някой да ти го направи :)

eeee един човек да ме защити стабилно ... (всъщност втори) ... Както споменах не искам да разбивам колата и да и скапвам двигателя (няма да я правя 160 кс, а 60) ... И не само мечтая, а ще гледам да го изпълня ... но като се замисля май ще си намеря двигател от пунто 1,2 (ако наистина става без прекалено много преправяне) ...

Нед Авг 13, 2006 9:03 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2