|
|
Дата и час: Чет Юли 10, 2025 1:18 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
everton
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Май 18, 2005 9:22 pm Мнения: 371 Местоположение: Пловдив
|
в по горен пост ми беше написал, че може да те обиди само приятел. ние сме "братя по фиато - притежание" и никой не е имал за цел да те обижда. не се засягай и продължавай да преследваш целите си щом си толкова твърд в намеренията си. остани със здраве.
_________________ UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

|
Пет Авг 11, 2006 1:05 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
everton написа: в по горен пост ми беше написал, че може да те обиди само приятел. ние сме "братя по фиато - притежание" и никой не е имал за цел да те обижда. не се засягай и продължавай да преследваш целите си щом си толкова твърд в намеренията си. остани със здраве.
Много добре знам, че не сте искали да ме обидите, но все пак за вас явно възрастта е прекалено важна...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Пет Авг 11, 2006 2:42 pm |
|
 |
AlBundy
|
Не възраста, а опита е важен! Ти сам казваш, че нямаш опит още и не си карал. Но пък той е функция на възраста, така че... 
|
Пет Авг 11, 2006 2:48 pm |
|
 |
Abarth.
|
kiler_4o написа: everton написа: в по горен пост ми беше написал, че може да те обиди само приятел. ние сме "братя по фиато - притежание" и никой не е имал за цел да те обижда. не се засягай и продължавай да преследваш целите си щом си толкова твърд в намеренията си. остани със здраве. Много добре знам, че не сте искали да ме обидите, но все пак за вас явно възрастта е прекалено важна...
Но проблемо 
|
Пет Авг 11, 2006 4:19 pm |
|
 |
sehnsucht
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Дек 03, 2005 4:08 pm Мнения: 73 Местоположение: София 20 Връбница
|
kiler_4o написа: Незнам дали има смисъл да се ОПИТВАМ да споря с вас ... Всички гледате годините ми като "доказателство за малоумие и мечтателство"... Това, че си с 21 години по-голям от мен не значи, че си мислел по същия начин. Както споменах аз нито ще въртя гуми нито ще дърпам ръчни и т н ... няма значение ... по другия въпрос - "колата на тати"....
хах,не си ме разбрал!В момента съм на 21г. и въртенето на гуми го правех преди година,демек на 19-20г. ;)
и те уверявам,че тогава(малко и сега) мислех точно като тебе за тунинги,пилене на глави на дедовата жига... :roll:
....наистина никой не иска да те обиди или нещо такова,просто послушай опита на по-възрастните от форума(не става въпрос за мене)
айде със здраве да си караш чинкото 
Нед Авг 13, 2006 8:37 am |
|
 |
gad3n
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Авг 23, 2005 8:17 pm Мнения: 176 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
eй стига сте чупили хатъра на момчето с мерак и питане всичко става какво като няма голям опит .. .нали точно затова се пише тук все пак ... а чинк пък е супер кола за тунинг разгледайте братята англичани какво правят 160hp ot 900cc ... важното е мерак да има останалото се учи пък като не се научиш в крайна сметка ще си платиш на някой да ти го направи 
|
Нед Авг 13, 2006 12:25 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
gad3n написа: eй стига сте чупили хатъра на момчето с мерак и питане всичко става какво като няма голям опит .. .нали точно затова се пише тук все пак ... а чинк пък е супер кола за тунинг разгледайте братята англичани какво правят 160hp ot 900cc ... важното е мерак да има останалото се учи пък като не се научиш в крайна сметка ще си платиш на някой да ти го направи 
eeee един човек да ме защити стабилно ... (всъщност втори) ... Както споменах не искам да разбивам колата и да и скапвам двигателя (няма да я правя 160 кс, а 60) ... И не само мечтая, а ще гледам да го изпълня ... но като се замисля май ще си намеря двигател от пунто 1,2 (ако наистина става без прекалено много преправяне) ...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Нед Авг 13, 2006 9:03 pm |
|
|