Автор |
Съобщение |
Selqatin
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 1:14 am Мнения: 667 Местоположение: Божурище
|
bademino написа: Били обяснил по подробна как точно да стане? Благодаря предварително!
Сканираш старите със лист А4 зад тях на 2600х2000 пиксела..
После правиш ги на BMP...
След това се гавриш със тях,ала бала подготвяш ги..
Принтиране,после изрезване монтаж слагаш си някакво фолио доста плътно като старите се махат изцяло циферблати и после качваш русата мацка вечерта пускаш и готиното ЦД което свети във жестоко синйо,после палиш колата и като види километражите е още по радостна(нали е руса все пак),после караш е към вас и качваш да и покажеш некой други неща.....тва е в общи линии 
_________________ _______________________________________
0885261834
|
Пон Ное 21, 2005 11:40 pm |
|
 |
bademino
Кара Симсонка
Регистриран на: Сря Окт 26, 2005 7:58 pm Мнения: 52 Местоположение: София 14 Искър
|
Евала! Мерси много! 
_________________ Господ пред мен, аз по него с Уно 1.3 70s
|
Вто Ное 22, 2005 1:42 am |
|
 |
gad3n
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Авг 23, 2005 8:17 pm Мнения: 176 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
а случайно да си пазиш сканираните циферблати на фаилче за да може невежите да не се мъчат и евентуално да почерпят 
|
Съб Ное 26, 2005 10:27 am |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
|
gad3n написа: а случайно да си пазиш сканираните циферблати на фаилче за да може невежите да не се мъчат и евентуално да почерпят 
Аз ги имах готови направени ...ама при преинсталирането на Win ги загубих и сега ще си останат единсвени и непофторими :roll:
0885261834
|
Съб Ное 26, 2005 11:32 am |
|
 |
gad3n
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Авг 23, 2005 8:17 pm Мнения: 176 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
хехехе мерси все пак .... при преинсталациите винаги стават фалове
малко off-topic btw какво ти е пунтото че добре изглежда  и аз от 3 дни съм горд собственик на пунто 
|
Нед Ное 27, 2005 9:41 am |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
Selqatin написа: bademino написа: Били обяснил по подробна как точно да стане? Благодаря предварително! Сканираш старите със лист А4 зад тях на 2600х2000 пиксела.. После правиш ги на BMP... След това се гавриш със тях,ала бала подготвяш ги.. Принтиране,после изрезване монтаж слагаш си някакво фолио доста плътно като старите се махат изцяло циферблати и после качваш русата мацка вечерта пускаш и готиното ЦД което свети във жестоко синйо,после палиш колата и като види километражите е още по радостна(нали е руса все пак),после караш е към вас и качваш да и покажеш некой други неща.....тва е в общи линии 
Айде ако имаш възможност пусни едни бели циферблади и за моето Купе а пък аз сте си платя естествено 
|
Съб Дек 03, 2005 8:39 pm |
|
 |
Selqatin
Фиат маниак
|
val_mcrae написа: Selqatin написа: bademino написа: Били обяснил по подробна как точно да стане? Благодаря предварително! Сканираш старите със лист А4 зад тях на 2600х2000 пиксела.. После правиш ги на BMP... След това се гавриш със тях,ала бала подготвяш ги.. Принтиране,после изрезване монтаж слагаш си някакво фолио доста плътно като старите се махат изцяло циферблати и после качваш русата мацка вечерта пускаш и готиното ЦД което свети във жестоко синйо,после палиш колата и като види километражите е още по радостна(нали е руса все пак),после караш е към вас и качваш да и покажеш некой други неща.....тва е в общи линии  Айде ако имаш възможност пусни едни бели циферблади и за моето Купе а пък аз сте си платя естествено 
не мога ти помогна,щото нямам сканиран стария ти километраж.... :roll:
0885261834
|
Нед Дек 04, 2005 7:53 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
Selqatin написа: val_mcrae написа: Selqatin написа: bademino написа: Били обяснил по подробна как точно да стане? Благодаря предварително! Сканираш старите със лист А4 зад тях на 2600х2000 пиксела.. После правиш ги на BMP... След това се гавриш със тях,ала бала подготвяш ги.. Принтиране,после изрезване монтаж слагаш си някакво фолио доста плътно като старите се махат изцяло циферблати и после качваш русата мацка вечерта пускаш и готиното ЦД което свети във жестоко синйо,после палиш колата и като види километражите е още по радостна(нали е руса все пак),после караш е към вас и качваш да и покажеш некой други неща.....тва е в общи линии  Айде ако имаш възможност пусни едни бели циферблади и за моето Купе а пък аз сте си платя естествено  не мога ти помогна,щото нямам сканиран стария ти километраж.... :roll:
Трябва ли да се разглоби цялото табло за да сканирам циферблатите? Само със снимка става ли? 
|
Нед Дек 04, 2005 9:21 pm |
|
 |
2fast
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 12:10 pm Мнения: 200 Местоположение: София 01 Средец
|
 Re: Бели циферблати!
Snaker написа: bademino написа: Моля за съдействие! Как точно да си направя бели циферблати? айде сега ми кажи за какво са ти тия бели километражи ? мойто хгт е с такива. ми яко е ама след като видях как стоят тууни нарисувани и ми се обърнаха очите и ми падна ченето. тая глупост с белите километражи не я разбирам ... и като ги сложиш нито има кой знае кво за гледане толкоз ... то не че някой го гледа кой знае колко ама ... като ше ги сменяш сложи някаква апликация ... аз даже си мисля че некви дигитални са по яки ...
Нещо не разбрах -от какво са ти са се обърнали очите и ти е паднало ченето - обясни моля
_________________ The world belongs to those who dare to be first
|
Чет Яну 12, 2006 11:37 am |
|
 |
2fast
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 12:10 pm Мнения: 200 Местоположение: София 01 Средец
|
Питам защото идеята за нещо по изчанчено ме привлича хахаха
_________________ The world belongs to those who dare to be first
|
Чет Яну 12, 2006 11:38 am |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
2fast написа: Питам защото идеята за нещо по изчанчено ме привлича хахаха
Предполагам, че говори за нещо такова: http://cgi.ebay.de/Tachofolie-Fiat-Brav ... dZViewItem . Само, че тия лепенки не знам дали стават добре, когато километража и е осветен отзад, а не отпред...дали изобщо се виждат цифрите?
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Чет Яну 12, 2006 6:15 pm |
|
 |
bademino
Кара Симсонка
Регистриран на: Сря Окт 26, 2005 7:58 pm Мнения: 52 Местоположение: София 14 Искър
|
Хора, силно съм изнервен. Моите циферблати че се проточиха, се проточиха. Ходих в да ми сканират таблото ( аз имам
2 та не съм си разглобявал колата). След като ми ги сканираха ми ги качиха на диск, аз само да си ги принтирам. Да ама
като ги принтирам те не излизат със същата големина като тази на таблото, а ме увериха че няма да има проблем.
Какво да правя? :roll:
|
Съб Яну 21, 2006 1:16 pm |
|
 |
Iv4o_M
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Дек 30, 2005 1:04 am Мнения: 131 Местоположение: Видин
|
аз разбирам за какво говорите ама аз какво да правя с моето табло като нали е дигитално и свети жълто но и цифрите сфетят жълто какво да правя как да го напваря и аз да е бял циферблата и да сфети синио както таблото така и цифрите или цифрите бели нз даите съвет че наистина нз какво да правя и трудно ли се разглабя такова тъбло да не го съсипеме  ))))))
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ ®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.
|
Нед Яну 22, 2006 6:57 pm |
|
 |
bademino
Кара Симсонка
|
Колега, сподели проблема си на лично съобщение или с нормален тон, защото аз лично не те разбрах и ще направим всичко възможно, за да ти помогнем. Писането с главни букви не се приема във форума. Zaphod
|
Вто Яну 24, 2006 5:19 pm |
|
 |
feelsomething
|
оригинала си е оригинал ! да живее зеленото !  :roll:
|
Вто Мар 07, 2006 10:28 am |
|
|