|
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 5:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Abarth.
|
sachma написа: Абарте това цени за крайно гърне само ли са?И къде в София ги има на такива цени, че аз знам, че са повече парички май... 
Ми незнам,мисълта ми беше,че качествените гърнета са от 150лв нагоре 
|
Съб Яну 27, 2007 1:44 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Abarth. написа: sachma написа: Абарте това цени за крайно гърне само ли са?И къде в София ги има на такива цени, че аз знам, че са повече парички май...  Ми незнам,мисълта ми беше,че качествените гърнета са от 150лв нагоре 
А на тебе НЕС СПОРТ-а колко ти излезе със слагането и такъмите там?И едноцевка ли, двуцевка ли, какъв диаметър, абе дай малко подробности 
_________________ N.Y. State of Mind
|
Съб Яну 27, 2007 6:03 pm |
|
 |
Abarth.
|
sachma написа: Abarth. написа: sachma написа: Абарте това цени за крайно гърне само ли са?И къде в София ги има на такива цени, че аз знам, че са повече парички май...  Ми незнам,мисълта ми беше,че качествените гърнета са от 150лв нагоре  А на тебе НЕС СПОРТ-а колко ти излезе със слагането и такъмите там?И едноцевка ли, двуцевка ли, какъв диаметър, абе дай малко подробности 
Едноцевка е,взех го за около 40,за слагане ми взеха 20лв с нагаждането и т.н.,диаметъра незнам какъв е :roll:
|
Нед Яну 28, 2007 12:24 pm |
|
 |
pacoy
Кара балканче
Регистриран на: Нед Май 11, 2008 3:12 pm Мнения: 49 Местоположение: Добрич
|
ммм на Нес Спорт диаметъра е 50 аз на предния си автомобил имах Нес и незнам...бях доволен като се има предвид че карах на газ и за година не мисля че изгни но всеки с различни наблюдения  но пък за 75лв беше си супер пари за монтаж не давах бащ ми е има сервиз и ми го монтира безплатно  беше от тези широките дебели едноцевки закривени нагоре към бронята добре изглеждаше като за Голф 3 
|
Сря Окт 08, 2008 11:22 am |
|
 |
jordan85
Регистриран на: Съб Ное 08, 2008 9:19 pm Мнения: 1 Местоположение: Варна 04 Варненчик
|
аз карам с такова в града е добре хубав звук вади ама на магистралата не се трае
|
Нед Ное 09, 2008 10:54 am |
|
|