|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 2:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Тунинг проект (Оптичен) : FIAT Punto МК1 1.2 SX75
Автор |
Съобщение |
divvakka
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Юли 26, 2008 9:49 pm Мнения: 12 Местоположение: Ямбол
|
stefcho_sm написа: Ето и идея за фаровете,който си направих сам  )
колега,много ми харесаха фаровете които си направил.Сподели как точно ги направи. Аз моя дзвер го купих с рязана броня и е слагано решетки.Знам,че е циганско,но...не е чак толкова зле.Ще кача скоро снимки и на моето Пунто. Жалко само,че лака ми пада усилено по цялата кола,но...
_________________ Старите хора дават добри съвети,защото вече не са в състояние да дават лоши примери!!!
|
Вто Окт 14, 2008 8:56 pm |
|
 |
lifer
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 9:53 am Мнения: 2 Местоположение: Пловдив 05 Южен
|
здр колеги.аз от скоро имам пунто 96 година. ес хикс 55.1.1и ве4е мисля да му направя лек тунинг.и 6те се радвам ако може да взаимствам не6то от тук:)
|
Съб Окт 18, 2008 9:19 pm |
|
 |
odlo
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Сеп 20, 2008 1:14 pm Мнения: 10 Местоположение: Стара Загора
|
Аз лично бих ви съветвал да последвате моя пример и да се ориентирате към хубави джанти с качествени гуми + едно по-спортно окачване което да свали колата по-ниско като според джантите ще реша дали има смисъл да свалям колата изобщо и от там нататък подобрения от страна музиката.Няма смисъл от цигански изпълнения каквито са голям процент от боклуците които продават в тунинг центровете и тунинг аксесоарите от там Илиенци ако сте от София или в моя случай руския пазар в Стара Загора.Едни джанти отварят колата толкова че няма на къде повече...Аз на мойто бебче със скромните си 73 кончета съм се ориентирал към 15ки ... без тва не е кола за гонки поне ако не от вървене откъм външен вид да го докарва...Айде успех с проектите пък ако решите да праите цигании поне ше се отличавам с неоциганено пунто :Д
|
Вто Окт 21, 2008 1:05 am |
|
|