|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 12:19 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 1 мнение ] |
|
Проблеми с ДИНАМОТО на FIAT TIPO 1.7 DGT
Автор |
Съобщение |
karlos83
Регистриран на: Съб Авг 12, 2006 8:29 pm Мнения: 1 Местоположение: Бургас Област
|
 Проблеми с ДИНАМОТО на FIAT TIPO 1.7 DGT
Здравейте ,
тъй като съм електротехник и се занимавам с електроника и електротехника задавам следния въпрос.
малка предистория
проблема ми се заключава в не зареждане на динамото.Първоначално ми бяха изгоряли 2 от изправителните диоди от диодната плочка , съответно ги локализирах и подмених с руските мощни диоди / не са 42 А / КД215А - 5А , тези диоди издържаха около 7 дена на пълно натоварване , нямасхе проблеми , но наскоро много често почнаха да ми горят диодите и се усъмних че проблема ми е някъде другаде , след като разглобих динамото и замерих всички негови компоненти , установих , че единственото от което може за момента да не ми зарежда е релето , което е капсоловано , между другото последно бях намерил и сложил 60 А диоди и те изгоряха.
Та да се втрнем на въпроса , някои от някъде можели да ми намери схема на това прословуто реле на динамото , или да ми кажете колко горе долу струва ако отида да си го купя , ново или от някоя морга ?
Благодаря предварително.
_________________ Колата си е кола , но трябва да се ремонтира , да се глези , с две думи да се поддържа като жена Fiat TIPO 1.9 DGT , 1988 year
|
Съб Сеп 23, 2006 12:36 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 1 мнение ] |
|