Дата и час: Съб Юни 21, 2025 12:26 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Проблем с punto 1.2sx 75 к.с 
Автор Съобщение

UNREAD_POST Проблем с punto 1.2sx 75 к.с
zdraveite imam sledniat problem.onzi den v dujdat kolata izvednuj vze da vdiga mnogo visoki oboroti sled kato ia izgasih neiska6e da zapali.otvorih kapaka i edin priatel razmurda dvata bu6ona koito se namirat do spira4nata pompa.posle kolata zapali no zapo4na da durji adski visoki oboroti 4-5000,kogato vklu4a bna skorost padat do 1800-2000.po vreme na dvijeniekolata podurja 1800-2000 0borota kato sama se forsira.moje li nikoi da mi dade savet i da mi kaje kakuv e tozi blok do spira4nata pompa za6toto mai toi pravi problema.kak se kazva otkade moga da si go kupia i kolko struva?

Колега добре дошъл във форума и следващия път не забравяй да пишеш на КИРИЛИЦА. Fire 999

Нед Сеп 24, 2006 7:07 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST Re: Проблем с punto 1.2sx 75 к.с
6a6 написа:
zdraveite imam sledniat problem.onzi den v dujdat kolata izvednuj vze da vdiga mnogo visoki oboroti sled kato ia izgasih neiska6e da zapali.otvorih kapaka i edin priatel razmurda dvata bu6ona koito se namirat do spira4nata pompa.posle kolata zapali no zapo4na da durji adski visoki oboroti 4-5000,kogato vklu4a bna skorost padat do 1800-2000.po vreme na dvijeniekolata podurja 1800-2000 0borota kato sama se forsira.moje li nikoi da mi dade savet i da mi kaje kakuv e tozi blok do spira4nata pompa za6toto mai toi pravi problema.kak se kazva otkade moga da si go kupia i kolko struva?

Колега добре дошъл във форума и следващия път не забравяй да пишеш на КИРИЛИЦА. Fire 999

Макар. че пишеш на латиница, понеже ти е за първи път, ще ти отговоря:
Виж първо жилото на газта, най-често там е проблема на MPI 75, другото е в стъпковия мотор за празен ход, но това е по-рядко явление!

Нед Сеп 24, 2006 8:39 pm
Профил WWW

UNREAD_POST :)
благодаря за отговора, извинявайте за латиницата. ако в това е проблема ще съм адски щастлив :D

Нед Сеп 24, 2006 9:39 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]