|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 7:19 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
u4kuna
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Авг 04, 2006 1:30 pm Мнения: 5 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
 ACU
imam problem s acu to air bag control unit imah te4v radiatora na parnoto i mi se precaka ACU to mogali da si kupj na staro stava vapris za bravo 1.6 16v
|
Пон Авг 14, 2006 8:56 am |
|
 |
doofiat
|
 Re: acu
u4kuna написа: imam problem s acu to air bag control unit imah te4v radiatora na parnoto i mi se precaka ACU to mogali da si kupj na staro stava vapris za bravo 1.6 16v
Колега, къде ти е кирилицата? Пишем задължително на кирилица
|
Пон Авг 14, 2006 9:57 am |
|
 |
u4kuna
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Авг 04, 2006 1:30 pm Мнения: 5 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
 имам проблем с аир баг контрол унита на фиат браво 1.6
acu то се намира точно под радиатора на парното имах теч в радиатора които повреди контрол унита .искам да попитам дали на старо от браво или брава мога да го заменя или всеки автомобил си е с индивидуален контрол унит .
|
Пон Авг 14, 2006 2:39 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: имам проблем с аир баг контрол унита на фиат браво 1.6
u4kuna написа: acu то се намира точно под радиатора на парното имах теч в радиатора които повреди контрол унита .искам да попитам дали на старо от браво или брава мога да го заменя или всеки автомобил си е с индивидуален контрол унит .
Можеш
|
Пон Авг 14, 2006 2:56 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|