| Автор | Съобщение | 

| johnfound Фиат маниак 
   |   Радио/CD KYOTOНякой да е чувал за тази марка? Мнения? 

| 

| Чет Юни 15, 2006 11:22 am | 

| 

|  | 

| ForceWere Кара кола 
   | аз не бях чувал за такава марка, докато тези дни не ми попадна брошура на Практикер- там е дадено някакво СД на тази марка- но нещо неми вдъхва доверие, но пък за тази цена май няма друго такова. _________________
 Tofas- Sahin 1.6 карб.

| 

| Чет Юни 15, 2006 11:27 am | 

| 

|  | 

| ForceWere Кара кола 
   | по добре се насочи към ЕЛИТ, поне за тяхната цена на дизаин го докарват _________________
 Tofas- Sahin 1.6 карб.

| 

| Чет Юни 15, 2006 11:29 am | 

| 

|  | 

| johnfound Фиат маниак 
   | И аз го видях в брошурата на Практикер. Цената е много добра за възможностите му, а дизайна е малко "ретро" - идеален за интериора на Фиат Ритмо. Тези съвременните са прекалено закръглени за моя вкус.
Притеснява ме само да не се окаже боклук, който се разваля повече отколкото свири...

| 

| Чет Юни 15, 2006 2:52 pm | 

| 

|  | 

| dani389 Кара кола 
   | ForceWere написа: аз не бях чувал за такава марка, докато тези дни не ми попадна брошура на Практикер- там е дадено някакво СД на тази марка- но нещо неми вдъхва доверие, но пък за тази цена май няма друго такова.                                                                                                                                                                       Има и друго на горе долу тази цена в техномаркет марката е нео  дори е и с повече функции има и усб  и място за флашка ._________________
 FIAT BRAVA 16.16V.ELX

| 

| Чет Юни 15, 2006 10:22 pm | 

| 

|  | 

| vesko Фиат маниак 
   | dani389 написа: ForceWere написа: аз не бях чувал за такава марка, докато тези дни не ми попадна брошура на Практикер- там е дадено някакво СД на тази марка- но нещо неми вдъхва доверие, но пък за тази цена май няма друго такова.                                                                                                                                                                       Има и друго на горе долу тази цена в техномаркет марката е нео  дори е и с повече функции има и усб  и място за флашка .Баджанака си купи от техномаркет едно нео за 109 лв. Изглежда страхотно, свири страхотно (е, като за парите си, просто не отстъпва по нищо на евтино марково ~200 лв) и даже вече повече от месец откак го е купил и не се е развалило, направо супер   

| 

| Пет Юни 16, 2006 8:36 am | 

| 

|  | 

| ForceWere Кара кола 
   | а някой знаели дали това NEO и KYOTO имат изходи за усилвател _________________
 Tofas- Sahin 1.6 карб.

| 

| Пет Юни 16, 2006 8:42 am | 

| 

|  | 

| Bobywm Кара детска количка 
   | NEO, Elite, AEG, Roadstar, Kyoto, Nippon .... Каква ли още марка ще измислят за един и същи пълнеж     Аз лично не бих си купил нещо от гореизброеното и нямам проблеми от сорта на:
 Цитат: и даже вече повече от месец откак го е купил и не се е развалило, направо супер Аз предпочетох Alpine  

| 

| Пет Юни 16, 2006 2:21 pm | 

| 

|  | 

| dani389 Кара кола 
   | ForceWere написа: а някой знаели дали това NEO и KYOTO имат изходи за усилват   ел                                                                                                                                                                       Не знам колега виж в саита на technomarket.bg там са описани подробно има едно за 229 което чете и двд ._________________
 FIAT BRAVA 16.16V.ELX

| 

| Пет Юни 16, 2006 6:44 pm | 

| 

|  | 

| phoenix 

| виж какво давам ти моето касетофонче SONY  и не се занимавай, има и изход за усилвател и за жично дистационно
viewtopic.php?t=6805 бирата от мен

| 

| Пет Юни 16, 2006 7:15 pm | 

| 

|  | 

| ForceWere Кара кола 
   | аз в момента съм с това http://www.stereo.ru/profile_test.php?p ... tree_id=12 но въпроса е да мина на сд-мп3, но мисля ако ще сменям такова касетофонче да е с нещо сравнително добро- нещо не ми се връзва да разкарам такова животно       за някакво НЕО_________________
 Tofas- Sahin 1.6 карб.

| 

| Пет Юни 16, 2006 7:23 pm | 

| 

|  | 

| johnfound Фиат маниак 
   | Късно е вече ;) купих си Киотото. Колебаех се между едно Деу и Киотото, но последното спечели поради по-симпатичен дисплей и повече функции. Има си всички екстри - изходи за усилвател, дистанционно, свалящ се панел и е много евтино.
Сега ще видим и как ще работи...

| 

| Пет Юни 16, 2006 10:47 pm | 

| 

|  |