|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 1:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
madgogo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 2:08 pm Мнения: 78 Местоположение: Разград
|
 Задни автоматични стъкла
Имам идея да си сложа машинки за вдигане и смъкване на стъклата на задните врати.
Смятам да сложа ключето някъде на централната конзола. (същото като на предната дясна врата което управлява ляво и дясно стъкло)
въпроса е обаче дали ще станат машинки за предни врати, или има такива и за задните.
Дали ще има място, защото като гледам кората на предните е малко по различна от задните врати.
по издута е на някои места.
Ще махна ръчките за стъклата.
Идеята на цялото упражнение е, че синът ми постоянно вдига стъклата, показва се навън и се притеснвам да не стане някоя беля.
Колата е типо 1,6sx.
|
Чет Юни 01, 2006 8:40 am |
|
 |
Yavor
|
Не съм сигурен че предни механизми ще станат отзад - вратата е доста по-малка. Търси направо задни механизми по моргите.
А най простото решение, за да не се показва малкия през прозореца е наистина само да махнеш дръжките, а след някой месец като му е минало желанието пак да си ги сложиш...
|
Чет Юни 01, 2006 8:57 am |
|
 |
pugsy
|
няма от къде да намери задни за типо,защото няма фабрично с ел прозорци
предните стават с малко преправяне,аз бях си сложил на старото типа и си бачкаха без проблеми
|
Чет Юни 01, 2006 9:12 am |
|
 |
lu40
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 11:16 am Мнения: 388 Местоположение: София 01 Средец
|
На моята Темпра и задните са електрически,но механизмите им са различни от предните.Но както казва pugsy с доработка може да станат.Не забравяй да сложиш и бутон,с който да забраняваш вдигането и свалянето.Успех 
_________________ Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC
|
Чет Юни 01, 2006 7:12 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|