|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 2:31 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
oduh
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 10:08 pm Мнения: 182 Местоположение: София 05 Сердика
|
 Десния фар се прецака
Десния фар на бравото се прецака нещо.
Крушката е здрава, обаче къси няма.
Габарит и дълги си има. В ляво - всичко точно.
Десния обаче не свети и не свети.
Прочистих клемите, проверих крушките - не е това.
Някой от вас да е имал подобна случка ?
Ако е някой бушон, то не би ли трябвало да командва и двата фара едновремено ?
П.С. Вчера слагах халогени. Може тогава да съм прецакал нещо ... макар че не съм пипал по фаровете.
_________________ Fiat Bravo GT -> дзверчето
|
Нед Май 28, 2006 10:05 am |
|
 |
Uneek
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
Колега как си представяш примерно караш си в тъмното и ти угасват и двата фара едновременно?! Винаги са на отделни бушони ляв къс десен къс и тн... Провери бушоните и след това за лоши връзки.
Нед Май 28, 2006 4:01 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
И аз имах такъв проблем, но и на двата фара!!! Загаснаха ми през нощта, а имах още 500км (лирическо отклонение).. Както и да е фаровете, както каза колегата са на различни бушони. Ако не е все пак от това (което не ми се вярва) при мен проблемът се оказа от букса, която се намира под пластмасата на кормилната уретба.. Но ти ще минеш според мен само с бушон, защото просто няма какво друго да е..Ако е реле то няма да ти работят и двата фара. Не е крушка ->бушон.
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Пон Май 29, 2006 2:07 am |
|
 |
oduh
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 10:08 pm Мнения: 182 Местоположение: София 05 Сердика
|
Жичката беше прегъната и предполагам заради това беше изгорял бушон. Смених жичката, смених бушона и сега всичко е ок. Благодаря.
_________________ Fiat Bravo GT -> дзверчето
|
Пон Май 29, 2006 1:31 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|