| Автор | Съобщение | 

| somebody Кара Симсонка 
   |   чистачките на Браво:mrgreen:  Чудя се дали по принцип е така или при мен нещо се е скапало?
 Когато се пръска водата не би ли трябвало и чистачките сами да тръгнат???? Пръскам и докато не натисна лосчето да ги включа изобщо не се и сещат     Нормално ли е?!?_________________
 Bravo 1.6/16V

| 

| Чет Май 25, 2006 10:59 pm | 

| 

|  | 

| kaci Кара Фиатче 126 
   | Нормално е.И при мен е така и страшно ме дразни. 

| 

| Чет Май 25, 2006 11:04 pm | 

| 

|  | 

| Mazgarev Фиат идол 
   | За предните е така...
За задната обаче с натискането за да пръскаш се задейства и чистачката...

| 

| Чет Май 25, 2006 11:11 pm | 

| 

|  | 

| Vladim 

| Е, какво толкова се дразните!? Пръскате и вдигате лоста нагоре, и ако не ви стига вода пак придърпвате към вас докато държите лоста нагоре-елементарно и удобно е!   

| 

| Чет Май 25, 2006 11:19 pm | 

| 

|  | 

| somebody Кара Симсонка 
   | Vladim написа: Е, какво толкова се дразните!? Пръскате и вдигате лоста нагоре, и ако не ви стига вода пак придърпвате към вас докато държите лоста нагоре-елементарно и удобно е!   Амии, дразнещо си е     Особено като си свикнал на друго, но ще трябва да променям навиците явно   _________________
 Bravo 1.6/16V

| 

| Чет Май 25, 2006 11:41 pm | 

| 

|  | 

| everton Напреднал шофьор на Фиатка 
   | somebody написа: Vladim написа: Е, какво толкова се дразните!? Пръскате и вдигате лоста нагоре, и ако не ви стига вода пак придърпвате към вас докато държите лоста нагоре-елементарно и удобно е!   Амии, дразнещо си е     Особено като си свикнал на друго, но ще трябва да променям навиците явно   когато ви се прецакат клапанчетата на чистачките, а те не се намират лесно ще сте щастливи, че чистачките не тръгват сами     ._________________
 UNO 1.0 FIRE  &  TIPO 1.4 I.E

| 

| Чет Май 25, 2006 11:54 pm | 

| 

|  | 

| somebody Кара Симсонка 
   | everton написа: somebody написа: Vladim написа: Е, какво толкова се дразните!? Пръскате и вдигате лоста нагоре, и ако не ви стига вода пак придърпвате към вас докато държите лоста нагоре-елементарно и удобно е!   Амии, дразнещо си е     Особено като си свикнал на друго, но ще трябва да променям навиците явно   когато ви се прецакат клапанчетата на чистачките, а те не се намират лесно ще сте щастливи, че чистачките не тръгват сами     .Еееее, чак пък толкова...... няма нужда от това :evil:_________________
 Bravo 1.6/16V

| 

| Пет Май 26, 2006 12:02 am | 

| 

|  | 

| zfa159 Фиат фанатик 
   | е на типо-то ми се прецака клапанчето (разглобих го да го чистя и загубих съчмата някъде) обаче има добрия момент че чистачките тръгват сами ама са доста мудни докато се сетят да тръгнат и точно като тръгнат то почва да пръска вода  _________________
 Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire 41kW Autogas

| 

| Пет Май 26, 2006 12:06 am | 

| 

|  | 

| kaci Кара Фиатче 126 
   | Какво ме дразни ли???Ами това че ако пръсна от мен ще се очаква да пусна и чистачките.Не може ли вместо две неща да правя едно!!!По въпроса за развалянето-Everton мислиш типично по български!!! 

| 

| Пет Май 26, 2006 12:18 am | 

| 

|  | 

| zfa159 Фиат фанатик 
   | Да, спор няма че е по-удобно да се пускат сами ама като няма няма и това е.колкото и да се дразниш това е.И аз се дразня че карам дърта кола и нямам пари за по-хубава ама това е,карам си я,обичам си я,грижа се за нея и след време се надвам да успея да си купя по-нова.И да се дразня полза няма освен да се ядосвам. _________________
 Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire 41kW Autogas

| 

| Пет Май 26, 2006 12:26 am | 

| 

|  | 

| Pecho Фиат маниак 
   | kaci написа: ...По въпроса за развалянето-Everton мислиш типично по български!!!По-скоро реалистично... На много колеги клапанчето се е повреждало (включително на мен). За съжаление не е направено особено качествено (разчита се на една мембранка, която разбира се не е вечна)._________________
 FIAT Brava 1.8 16V ELX

| 

| Пет Май 26, 2006 1:07 am | 

| 

|  | 

| somebody Кара Симсонка 
   | Ей, хора, няма нужда от спор  :mrgreen: 
 Да, така са ги направили и това е положението. На мен досега не ми се беше случвало - това е, зависи си от колата, сега се качвам на Бравото и е нещо ново за мен, дразни, не дразни, по дабре да работи.
 То аз си имам мнение, че след 89-90година колите по принцип ги правят малко като китайски играчки, ама...... на който не му изнася да не кара кола, ще каже някой      Затова ще си ги гледаме и дано по-рядко да ги правим.   _________________
 Bravo 1.6/16V

| 

| Пет Май 26, 2006 10:05 am | 

| 

|  | 

| stef Фиат идол 
   | при мен на темпрата за момента е най зле ,пръскам вода на предното стъкло и автоматично ми тръгва задната чистачка  :mrgreen:  кво става не знам някой ако има идея да сподели _________________
 TEMPRA 1.8 SW.SLX
 UNO 1.0 FIRE

| 

| Пет Май 26, 2006 12:02 pm | 

| 

|  | 

| Vladim 

| Като ви е чак такъв проблем отваряте ключа, правите едно мостче и готово!       И аз едно време се чудех, защо трябва да тегля копчето на фаровете към мен за да ми се светна плафона в салона и да дърпам един пишперик  :mrgreen:  за да включвам задна, но се оказа, че карам Опел!   

| 

| Пет Май 26, 2006 5:28 pm | 

| 

|  |